"Kakve su vam misli, takav vam je život!" Ono o čemu razmišljate, to lako može postati vaša stvarnost. Prema zakonu privlačenja, osoba svojim mislima sama privlači određenu energiju i događaje u život. Zakon privlačenja podrazumeva da osoba prvo ima misao koju pretvara u viziju, a zatim sledi akcija, a onda ispunjenje. Možete ostvariti sve što pomislite!

Sa druge strane, da biste izbegli bilo kakvu manifestaciju negativnosti u životu, ne bi trebalo da posvećujete pažnju lošim mislima ili toksičnim ljudima. Ukoliko razmišljate o pozitivnim stvarima, lepim trenucima i sreći - ovo će se odraziti na vašu sadašnjost i budućnost i može se manifestovati baš onako kako ste zamislili.

Donosimo vam 7 znakova koji pokazuju da zakon privlačenja trenutno radi za vas i da će vam se uskoro dogoditi nešto dobro:

1. Vrlo brzo stižete do željenog cilja - Kada uspete da usmerite sve svoje misli i uspete da ih zadržite isključivo na onome što najviše želite u životu, najverovatnije ćete primetiti kako one počinju da se materijalizuju vrlo brzo. Sve će početi da se odvija samo od sebe!

2. Ne odustajete od pozitivne promene sebe i sveta koji vas okruižuje - Da bismo ostvarili svoj puni potencijal, moramo napustiti uobičajeni oblik postojanja, ukorijenjene misli i navike. Prihvatite promene, posvetite se pozitivnoj transformaciji, rizikujte... Samo oni koji su spremni da menjaju život zaista ga mogu i promeniti nabolje.

3. Živite za danas - Pogrešno je da samo razmišljate o bufućnosti i da vas tamo očekuje sreća. Fokusirajte se na danas, šta možete do kraja dana uraditi, naučiti i sve svoje misli usmerite u sadašnji trenutak, posebno kada osećate strah ili zabrinutost za svoju budućnost.

4. Ne plašite se da kažete direktno šta želite - Naglas izgovarajte svoje želje, pričajte o njima, ali ih derinišite precizno. Ako o njima otvoreno govorite i smatrate da se zaista mogu ostvariti, očekujte to.

5. Okruženi ste sa puno pozitivne energije - Čini vam se da u vašem srcu i duši više nema mesta za težinu i bilo kakve manifestacije negativnosti. Više vas nije briga za sve one stvari koje su ranije izazivale anksioznost. Sa dolaskom novog dana osećate radost, prijatno uzbuđenje, kao i spremnost za nova dostignuća.

6. Potpuno ste mirni - Uopšte nije važno koji se događaji mogu dešavati oko vas, uvek se osećate potpuno smireno i povezano sa sadašnjim trenutkom svog života. Uživate u saznanju da ste našli balans u životu, a sada je sve došlo na svoje mesto.

7. Okružuju vas samo dobri događaji - Podrazumeva se da život postaje mnogo lakši kada stupite u kontakt sa svojim višim ja i razumete zašto ste rođeni na ovom svetu. Možete upoznati samo dobre ljude, i to u pravo vreme za ovo. Posećujete samo ona mesta gde se možete razvijati, postati zdraviji i bogatiji u svakom pogledu. Iako put koji izaberete nije uvek lak, počinjete da primećujete da dobro uvek pobeđuje zlo.

Izvor: Sensa