Prema bioenergiji, sve u našem životu funkcioniše po određenim zakonima univerzuma- sve što nam se dešava, bilo ono dobro ili loše, ima svoje razloge. Upoznajte se sa njima da biste ih razumeli, a zatim iskoristili za promenu života nabolje, kako biste pospešili razvoj pozitivnih događaja!

Zakon cirkulacije

Prvi i jedan od najvažnijih zakona. On nam kaže da je sve na svetu ciklično. Ako ste sada u lošoj fazi, uskoro će doći svetolost, jer ništa ne traje večno, već se stalno menja. Stoga, kada se osećate loše, setite se da se ne može uvek sve da bude sjajno. Ponekad morate prihvatiti poteškoće i naučiti lekcije iz njih. Budite strpljivi, uskoro će se pojaviti sunce!

Zakon zamene

Ako očajnički pokušavate da promenite svoj život, ali to ne funkcioniše, možda bi se prvo trebalo nečega da se oslobodite. Sreća ne dolazi tamo gde za nju nema mesta. Pokušajte da se oslobodite neprijatnih misli ili stvari koje vas podsećaju na prošlost, problema i negativnosti. Ako želite nešto novo, onda se prvo morate osloboditi starog. Ovo pravilo funkcioniše uvek i svuda, sa svim ljudima. Sreća ne dolazi tek tako. Dolazi onda kada ste spremni da je primite.

Zakon privlačenja

Ako želite nešto da dobijete, onda na to morate da mislite- slobodno zamislite taj trenutak kada dobijete ono o čemu ste toliko dugo sanjali. Mislite pozitivno, nadajte se dobrom, šta god da je u pitanju jer misli su veoma moćno sredstvo. Ako želite da vam bude bolje, da više zarađujete, da pronađete ljubav, ne smete želeti, a u isto vreme misliti kako je to nemoguće. Vaše misli moraju da prate želje i akcije.

Zakon reciprociteta

Prema ovom zakonu, kad činiš dobro, to dobro se višestruko vraća. Ako zaista želite da promenite svoj život nabolje, moraćete da činite više dobrih dela. Niko od vas ne traži da sve svoje vreme posvetite drugima. Dovoljno je da pokušate da ponekad učinite dobro delo, pa makar to bila i sitnica.

Zakon opraštanja

Univerzum želi da otpustimo ljutnje i da ih ne gomilamo. Sva naša ogorčenost, ljutnja i nesposobnost da oprostimo ljudima oko nas - sve se to akumulira, blokira naše čakre. Ako želite da pronađete sreću i poboljšate svoj život, moraćete da se očistite od loših misli, oprostite svima koji su vas povredili i da krenete dalje.

Zakon slobodne volje

Sudbina nije unapred određena, imate mogućnost da je promenite ovde i sada. Vaša budućnost zavisi samo od vas! Tačno je da postoje određeni karmički zadaci i viša svrha, ali vaš put će i dalje biti onakav kakav vi želite. Stoga radite ono što volite i na način koji vam odgovara.

Zakon jedinstvenosti

Ne postoje dva identična čoveka na svetu. Naši unutrašnji svetovi i misli su toliko različiti da se ne mogu ni porediti. Vi ste jedinstveni - zapamtite to. Nikada se ne upoređujte sa drugim ljudima i nemojte da im zavidite. Pratite isključivo svoj put!

Zakon pripravnosti

Čim budete spremni da promenite svoj život nabolje, Univerzum će odmah početi da vam šalje nove mogućnosti, da vam pruži sreću. Zajedno sa odlučnošću, ovo će vam dati priliku da izvučete svoju srećnu kartu. Zapamtite da bez samopouzdanja i ambicije ništa neće uspeti. Verujte u sebe!

Zakon zahteva

Ako vam nešto treba, možete to tražiti od Univerzuma. Ne plašite se da pitate za nešto dobro, ali prvo pokažite zahvalnost za sve ono što imate. Budite strpljivi i čekajte.

Izvor: Sensa