Pažljivo pogledajte fotografiju ovog testa ličnosti od 3 elementa i fokusirajte se na onaj koji prvi privlači vašu pažnju. U nastavku ćete naći objašnjenje šta vas zaista pokreće i koja je vaša misija u životu. Oblak, nebo ili pustinja – šta ste prvo primetili?

test ličnosti.png
Shuitterstock 

Ako ste prvi uočili oblak

U životu vas pokreće promena. Mogućnost promene stvarnosti je vaš vodeći motiv u svakodnevnom životu, a sebe ne smatrate da ste usamljeni vuk. Volite da provodite vreme sa drugim ljudima u druženju i razgovoru, jer tada često dođete na neku potpuno novu ideju koju kasnije možete da sprovedete u delo. Vi ste osoba koja voli da uči i deli iskustva, čak i sa potpunim strancima, a odlikuje vas otvorenost, prilagodljivost i optimističan stav.

Ako ste prvi uočili nebo

U životu vas vodi želja za napretkom. Poznati ste kao osoba koja uvek teži i pokušava da poboljša stvari koje čak ni ne smatra lošim. Ipak, uvek sve može biti bar malo bolje. Nezavisan ste igrač i izuzetno proaktivan. U poslovnom okruženju postižete vrhunske rezultate i sasvim je prirodno da budete vođa tima i preuzimate odgovornost za određene stvari.

Ako ste prvi uočili pustinju

Vodi vas stabilnost u životu. Vi ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji i nastoji da postigne unutrašnji mir. Volite da ste okruženi drugim ljudima, ali se ne plašite samoće i sopstvenog društva. Ne težite da promenite svoj život iz korena, jer ste prilično zadovoljni mestom na kome se nalazite. Uvek ste spremni da pomognete drugima, a njihove potrebe često stavljate ispred svojih. Poznati ste kao dobra i požrtvovana osoba koja uživa u stvaranju jednakosti i prosperiteta gde god da se nalazite.

Saznajte kako da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao prema psihologu Sofiji Borojević.

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin

Sensa/A.S.