Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbija negativne ljude i mračnu energiju: napravite orgonit - zaštitite sebe i svoj dom (URADI SAM)

Orgonska energija deluje na sva živa bića kako na ljude, isto tako i na biljke, životinje, kućne ljubimce… Pitate se kako to deluje? Ona je inteligentna, uvek je tu kada vam zatreba, u trenucima bolesti, slabosti, kolebanja, postojanja ...

  Izvor: Shutterstock

Osim pozitivne orgonske energije POR, postoji i negativna orgonska energija DOR.
Ona se takođe nalazi svuda oko nas i uglavnom je rezultat čovekovog postojanja na planeti. Većinu te negativne orgonske energije svojim delanjem, kreiraju ljudi i ona nam šteti. Prilikom boravka u DOR energetskim poljima, dešavaju se promene našeg energetskog omotača, koji nam je zaštita, onda kada ispravno "radi".

Povezane vesti

Boraveći u štetnim energijama, narušava se i dejstvo našeg energetskog omotača koji je odgovoran za pravilno funkcionisanje tela i našeg duha. Tada počinjemo da se osećamo loše, i kako je vreme izlaganja DOR-u duže, tako i nama biva sve lošije. Kada se otkloni dejstvo negativnih energija uz pomoć orgonita, tada se i naš energetski omotač regeneriše, vraća se u svoje pravo stanje, što osećamo u vidu dodatne snaga, porasta kreativnosti, volje, i sposobnosti da sa lakoćom hvatamo u koštac sa problemima koje imamo.

Šta je orgonit?

Orgoniti su specijalni uređaji koji su u tačno određenim razmerama napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Izlivaju se u kalupe koji mogu imati razne oblike, najčešće kupe, piramide, ili oblik koji želite.

Kristali kvarca se obavezno dodaju radi pojačavanja orgonske energije pogotovo špic gorskog kristala koji se obavezno stavlja u sredinu orgonita. Bez špica gorskog kristala u sredini, taj predmet će ličiti na orgonit, i mada će isijavati blagu orgonsku energiju, ipak se ne može nazivati orgonitom.

Feng šui test: proverite da li u vašem domu vlada pozitivna ili negativna energija (TEST SVEĆE)

Svaki orgonit sa svoje donje strane prikuplja negativan DOR, transformiše ga i sa svoje gornje strane emituje POR ili orgonsku energiju koja je korisna, lekovita i preko potrebna čoveku, Ovo je razlog zašto se orgoniti obično postavljaju u prostoru pored nas što niže podu, jer nikako ne želimo da sva negativna energija koja se nalazi okolo prolazi kroz naše telo. Dobro je postaviti ih na oko 50-150 cm od tla.
Postavljamo ih na pod u slučaju da se baš tu nalazi izvor štetnih zračenja ili ih možete postaviti pored računara ili TV uređaja. Idelano je da postavite Orgonit u četiri ugla dnevnog boravka.

Pogledajte uputstvo kako da napravite svoj Orgonit, koji će vas štititi od negativne energije. Nemojte se iznenaditi ukoliko mu ne prilaze neki vaši poznanici ili kolege u kancelariji. Orgonit odbija ljude s negativnom energijom.

Orgonska energija deluje na sva živa bića kako na ljude, isto tako i na biljke, životinje, kućne ljubimce… Pitate se kako to deluje? Ona je inteligentna, uvek je tu kada vam zatreba, u trenucima bolesti, slabosti, kolebanja, postojanja negativnih misli, briga stresa i slično.
Izvor: YouTube

Izvor: Moj enterijer

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj