Bela boja u enterijeru otvara prostor i čini da prirodna svetlost bude izraženija. Takođe, odlična je po feng šuiju za slobodan pritok energije, a bez obzira koji stil uređenja birate, bela se uklapa savršeno u svaki, od skandinavskog, minimalizma, pa sve do boho stila.

Na Instagram nalogu @janki.home pronašli smo predvnu inspiraciju za uređenje doma - u beloj boji sa boho i romantičnim elementima.

U ovom domu sve je u belom, a monotoniju razbijaju zelenebiljke i detalji u crnoj i boji drveta. U svakoj prostoriji smeštene su zelene biljke koje u dom donose osveženje i pravi duh prirode.

Pročitajte još:

Mala boho kuća u koju ćete se zaljubiti: zavirite u jednostavan dom sa romantičnom dekoracijom (FOTO)

Moderna kuća od 45 kvadrata sa predivnim pogledom: iznenadićete se kada vidite od čega je napravljena (VIDEO)

U dnevnoj sobi smeštena je i trpezarija, a praktično uređenje uz pomoć polica i pametnog, ali lepog i elegantnog nameštaja, čini da prostor izgleda uredno i pored dekoracije i detalja.

Kuhinja se od drugih delova kuće izdvaja po crnim elementima, dok je spavaća soba uređena u maštovitom bohostilu sa sjajnim detaljima.

Ono što domu daje posebnu toplinu jeste kamin u dnevnoj sobi iznad koga je kao upečatljiv detalj postavljeno ogledalo. Ipak, ono što nas je najviše oduševilo jeste dečijasoba za devojčicu sa kućicom za lutke, krevetom sa baldahinima i čarobnim ilutracijama na zidovima.

Pogledajte kako izgleda ovaj predivan dom u belom!

Izvor: Lovesensa