Stvaranje pozitivnog životnog okruženja, ispunjenog srećom i radošću zaista je lako učiniti uz pomoć FengŠui metoda.

Upotreba boja u vašem domu je od vitalnog značaja za stvaranje asmosfere kojoj težite. Sa bojama koje vam prijaju u okruženju vaše raspoloženje se podiže a da toga niste ni svesni. Različite boje stvaraju različitu energiju u domu, a pred vama je mali vodič za njihovo tumačenje.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - KAKO U DOM PRIVUĆI BOLJU ZAŠTITU I SREĆU: Evo šta treba staviti ispred ulaznih vrata

FENG ŠUI - Kako da privučete srodnu dušu: Male promene u kući donose energiju ljubavi

FENG ŠUI - 10 stvari koje morate uraditi pre Nove godine: Evo kako da privučete sreću i obilje već na početku 2021!

(1) ŽUTA

Najsjajnija dugina boja koja označava samo Sunce i koja ima izrazito pozitivan uticaj na svoje okruženje. Postoji zaista mnogo nijasni žute boje od kojih možete odabrati onu koju smatrate najprivlačnijom i njom oplemeniti svoj dom. Svetlo žuti tonovi su posebno prijatni za gledanje jer daju svežinu jednom savremenom okruženju.

(2) CRVENA

U kineskoj kulturi crvena boja predstavlja sreću, uzbuđenje i svakako romantiku. Duboki crveni tonovi na zidovima, ili dekorativni predmeti poput jastuka u ovoj boji uneće pozitivne vibracije u vaš dom. Štaviše ova boja će pomoći i da se rasplamsa strast između vas i vaše voljene osobe.

Nastavak teksta na sledećoj strani!

PageBreak

FENG ŠUI - OVIH 5 BOJA U DOM DONOSE SREĆU, LJUBAV I BOGATSTVO: Svako treba da ih ima u svojoj kući
Foto: Shutterstock feng-sui-5-boja-sreca-bogatstvo-ljubav2

(3) NARANDŽASTA

Veliki broj ljudi crvenu boju smatra previše intenzivnom za korišćenje u enterijeru. Ako ste među njima, vaša alternativa može da bude narandžasti ton. Ova boja će vam obezbediti sreću u krugu porodice i prijatelja, jer se smatra vrlo društvenom bojom.

(4) ZELENA

Zelena boja je ona koja označava obnavljanje i uopšte novi početak. Zelena boja se smatra bojom izlečenja, zbog čega je dobro koristiti je u enterijeru jer promoviše dobro zdravlje ukućana. Osim na zidu ona se može naći i u obliku tekstilnih elemenata.

(5) BELA

Jednostavna i suptilna, bela boja može mnogo toga pozitivnog doneti vašem okruženju. Ona je boja čistoće i smirenosti, pa ju je potrebno u obilnoj količini koristiti u domu kojim želite da vladaju harmonija i sklad.

Izvor: Moj enterijer