Dominantna bela boja u enterijerumožda jeste malo nezahvalna za održavanje, ali zaista otvara prostor, čini da dom izgleda elegantnije, svetlije i prilagodljiv za razne stilove uređenja.

Ukoliko belu kombinujete sa pastelnoroze bojom, "nude" nijansom i bojom drveta, uz udoban nameštaj i autentičnu dekoraciju, možete od prostora napraviti božanstven dom.

Pročitajte još:

ROMANTIČAN MALI STAN IZ SNOVA: Jednostavan i poseban dom u belom (FOTO)

Sjajno rešenje za svaki mali stan: evo kako napraviti 4 prostorije u domu od samo 23 kvadrata (VIDEO)

Baš takav dom pronašli smo na Instagram stranici @rosenude_homedeco. Sve je u navedenim nijansama, a izgleda elegantno, otmeno i vrlo praktično U ovom domu vlada savršena harmonija i sklad, a monotoniju razbijaju divne zelenebiljke koje u prostor unose duh prirode.

Kuhinja je cela u belom, a mnogi uređaju skriveni su belom kuhinjskim elementima. Izgleda prostrano i rakošno, a trpezarijskisto u kuhiji sa detaljima u nežno roze nijansi odiše romantikom i stilom. Baš u sklopu kuhinjskih elemenata zakačen je televizor.

U ovom domu vlada "opuštajući" skandinavskidizajn. Svi detalji su autentični, poput ogledala, fenjera, cveća, ramova sa inspirativnim porukama, ali sve je dobro organizovano tako da prostor bude slobodan i otvoren.

Pogledajte slike celog doma u nastavku i pronađite inspiraciju za uređenje svoje kuće ili stana!

Izvor: Lovesensa