Ako se trudite da privučete bogatstvo, onda vam Univerzum možda već šalje znakove da je novac na putu do vas. Postoje određeni signali na koje treba obratiti pažnju, a za neke se od davnih vremena veruje da ukazuju na privlačenje obilja.

Ove znakove možete koristiti kako biste otkrili i da li ste na pravom putu, da li je pred vama rizik, ali i kao simbol da vas Univerzum podržava na polju finansija. Saznajte koji znakovi pokazuju da novac stiže u vaš život:

1. Stalno viđate broj 8

Istorijski gledano, broj 8 je uvek bio veoma značajan. Na primer, u kineskoj kulturi to bi trebalo da bude jedan od najsrećnijih brojeva i usko je povezan sa srećom. Zanimljivo je da je oblik broja 8 takođe u potpunosti simetričan, simbolizuje ravnotežu. Dakle, ako sve češće počinjete da viđate broj osam na raznim mestima (broj mesta koja treba da posetite, na brojevima telefona i na registarskim tablicama), mogao bi vas čekati finansijski prihod!

2. Darovi se šire

Prema feng šuiju ako novac dobijete u vidu napojnice, poklona, naplate duga ili dobitka na lutriji na dan mladog ili punog Meseca, veruje se da će vaše finansije rasti i tokom narednih dana i nedelja. Možete čak koristiti ovu simboliku u svojim kreativnim vizualizacijama, zamišljajući Mesec iznad sebe dok maštate kako dobijate sav novac koji ste ikada želeli.

3. Često viđate leptire

U mnogim kulturama smatra se da leptiri tamne boje takođe ukazuju na predstojeće pozitivne vesti o vašoj karijeri, što se obično izjednačava sa dobrim vestima i o vašoj plati.

4. U vašoj kafi postoje mehurići

Ovo je čudno, ali postoji verovanje na Istoku koje kaže da će ljudi koji na vrhu kafe vide mehuriće uživati u pozitivnim promenama u bogatstvu. Dakle, zavirite u površinu vaše sledeće šoljice kafe pre nego što je popijete. Suprotno tome, Kanađani veruju da ćete imati novac ako kašičicom iz kafe izvučete mehurić, ali da onm ne pukne.

5. Često nalazite novac

Ako često pronađete na ulici sitan novac, to je znak da vas uskoro očekuje energija obilja. Prema feng šui verovanju, ali i starom ruskom običaju, ovakve novčiće treba čuvati u tegli u domu. Stavite teglu sa novčićima u kuhinju jer se veruje da ovaj detalj može biti magnet za novac.

Izvor: Sensa