Da li vaš dom i nije baš kuća iz snova? Podovi su pohobani, a kuhinji je potreban remont. Ako vam mesto koje nazivate domom izgleda malo zastarelo, evo nekoliko jednostavnih načina da modernizujete stan.

Potpuno preuređnje uvek teža opcija zbog velikih finansijskih troškova, pogotovo su u nezgodnom položaju ljudi koji su podstanari, ovo je idealno rešenje jer uz malo truda i novca možete da dobijete moderniji i uredniji dom. 

Stavite novu slavinu

Nova slavina za lavabo je poput kreme za oči za kuhinju ili kupatilo – učiniće da prostor izgleda osveženije i modernije.

Zamenite osvetljenje

Veoma je bitno da kupatilo bude dobro osvetljeno. Možete da stavite led osvetljenje i da dobijete sasvim jedan nov izgled. Takođe u dnevnom boravku možete da stavite nove lustere, koje možete pronaći povoljno.

Zamenite kvake na vratima, ormanima i fiokama

Skinite zastarele kvake sa fioka i ormana i odnesite u neku radnju na čišćenje i bojenje ili umesto toga kupite nove. Jeftina kolekcija elegantnih i modernih ručki za fioke može učiniti čuda za različite stilove zastarelih ormana.

Prekrijte pod i pločice

Možete pronaći povoljne prostirke za kupatilo, kao i male okrugle tepihe za dnevni boravak i ostale sobe. Umesto ćilim modela, odlučite se za lagane tepihe u beloj ili crnoj boji, piše sajt Apartment therapy.

Zamenite zavese

Ako niste u mogućnosti da promenite roletne, promenite zavese. Teške, tamne zavese zamenite onim od laganog i prozirnog materijala.

Saznajte koje 3 biljke donose sreću.

BONUS VIDEO:

Kako stvoriti iluziju visokog plafona? TikTok/hansloreidesign

Sensa/A.S.