Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radionica: Roditelj - voditelj

Zadovoljan roditelj predstavljaće osnovu za razvoj srećnog i ispunjenog deteta.

  Izvor: Shutterstock

Ukoliko ste roditelj predškolca ili osnovca, koji je spreman za karijerni zaokret, ovo je radionica za vas. Nikada nije kasno da preusmerite karijeru, steknete alate za moderno tržište rada usled promena u svetu rada, za koje vas niko nije pripremio. Kada steknete nova znanja i proširite vidike, bićete u mogućnosti da donesete nove odluke i postavite jasne ciljeve. Kao rezultat toga, znaćete tačno čime želite da se bavite i moći ćete bolje da podržite svoje dete u razvoju njegovih sposobnosti za XXI vek. Svojim primerom pokazaćete svom detetu da nikada nije kasno i da može da se izbori za svoje snove. Takođe ćete dobiti jasno usmerenje i novi način za sagledavanje izazova u odrastanju deteta u novim uslovima.

Program Roditelj - voditelj se sastoji iz pet povezanih faza:

  • Samospoznaja. Omogućava vam da se iznova upoznate sa sobom, svojim sposobnostima, interesovanjima, da osvestite svoje snage.
  • Upoznavanje sa svetom rada i novim konceptom karijere. Bolje ćete se upoznati sa karakteristikama i mogućnostima sveta u kome živite i radite. Sagledaćete prilike koje pruža razvoj karijere u XXI veku u promenljivom svetu rada.
  • Postavljanje cilja. Moći ćete da osmislite svoju viziju na osnovu onoga što je vama važno.
  • Donošenje odluka. Upoznaćete se sa veštinom donošenja odluka koja je esencijalna za upravljanje sopstvenom karijerom u promenljivim uslovima.
  • Planiranje akcije. Osmislićete plan akcije koji će vam pomoći da sprovodite odluke koje su vam važne za lični i karijerni napredak, uživajući u svakom koraku, jer znate da se krećete u pravom smeru.

Radionicu, koja se održava 6. i 13. juna, vodi Jelena Novović, dipl. ekonomista i master andragogije, smer: Porodična andragogija. Broj mesta je ograničen, a prijave možete da izvršite putem sajta www.sites.google.com/view/jelenanovovic/home

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj