Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TWIN FLAMES JOURNEY – Putovanje Blizanačkih plamenova

  Izvor: Foto:Promo

bliyanacki-plamen-radionica
Izvor: Foto:Promo

“Ljubav nas zove – svuda i stalno.

Mi letimo ka nebu.
Dolaziš li?“
– Rumi

Dobrodošli na putovanje ka svom Blizanačkom Plamenu!

Na ovom putovanju vežbaćemo da poravnamo vibracije unutar nas da bismo se što lakše uskladili sa vibracijom našeg Blizanačkog plamena. Putovanje je osmišljeno kao kompletan seminar za privlačenje, povezivanje i postizanje stanja harmonije i blaženstva sa našim Blizanačkim plamenom. Provešćemo nekoliko nedelja na ovom putovanju da bismo se navikli na zajedničke visoke vibracije i uvežbali sve tehnike koje ćemo ovde naučiti. Vežbaćemo naš podsvesni um i emocije da budu jednako aktivne kao nas analitički um. To može da bude novo iskustvo, baš kao kada učimo novi jezik ili se spremamo za maraton.

Predlažem da sve tehnike koje praktikujemo u toku našeg putovanja svakodnevno koristimo, najbolje ujutru, da se redovno povezujemo sa našim Blizanačkim plamenom i da meditaciju slušamo svakog dana, da bi nam putovanje bilo što prijatnije i što uspešnije. Treba da zapamtimo da je ovo putovanje na kome možemo da se susretnemo sa preprekama, da ponekad skrenemo sa glavnog puta, ali ako budemo redovno upotrebljavali sve ponuđene tehnike, tih prepreka će biti sve manje. Već 20 minuta dnevno može da donese pozitivne promene u opštem staju našeg uma, emocija, stabilnosti, radosti i dinamike između nas i našeg Blizanačkog plamena. Čim počnemo da dostižemo optimalan nivo harmonije sa svojim unutrašnjim bićem, prirodno se stvara i energetsko poravnanje sa našim Blizanačkim plamenom.

Podsećam vas da takođe zanemarite preduverenja koja imate o blizanačkom plamenu, jer će vam to vam pomoći da se što lakše sa njim susretnete. Iznad svega – budite strpljivi, opustite se, zabavite se i uživajte u procesu – ti i tvoj Blizanački plamen imate neraskidivu vezu bezuslovne ljubavi koja je dar iznad svih poklona.

Želim vam sreću na ovom najlepšem putovanju do sebe i želim vam da uvek imate vremena za ljubav, radost, lakoću i istinu.

Ciljevi ovog putovanja i tehnike koje ćemo učiti:

- Česti znaci istinskog Blizanačkog plamena
- Zašto je svet mnogo više nege što mi mislimo
- Kako da svesno i radosno kreiramo svoj život
- Kako da podesimo sve što nam ne odgovara u životu
- Uvod u vibratorne energije
- Zašto nam je energija važna u povezivanju sa Blizanačkim plamenom
- Kako da svesno privučemo nas Blizanački plamen u harmoniji i radost
- Tehnike kako da se povežemo sa našim srčanim plamenom i kako da se emotivno povežemo sa našim Blizanačkim plamenom, meditacija upoznavanja sa Blizanačkim plamenom, kako da zatražimo pomoć i vođstvo od naših duhovnih vodiča, kako da kreiramo divnu vezu sa Blizanačkim plamenom za 20 minuta dnevno, dokaz da je svet energija i da naše misli i osećanja utiču na našu realnost.

Putovanje počinjemo 14.2.2021. i sastajaćemo se 11 puta, nedeljom, u 20h po vremenu u na Balkanu.

Kada vas ljubav zove, krenite… Pronađite svoj ključ ljubavi!

Posetite IG nalog @thekeyoflove_ za dodatne informacije ili pišite na mejl [email protected]

O TATJANI OBRADOVIĆ

Tatjana Obradović je pohađala Univerzitet u Beogradu i Marymount Manhattan College u Njujorku, gde je diplomirala psihologiju. Magistrirala je na School of Professional Studies u Njujorku. Pored kognitivne bihejvioralne terapije, Tatjana je student Kepler Instituta gde je završila nekoliko programa uključujući edukaciju iz energetske psihologije, astrologije, astro-terapije planetarnim esencijama, esencije dragog kamenja i cvetnim vibracionim esencijama koje obožava da kreira za svoje klijente. Tatjana u svom radu kombinuje nekoliko različitih vidova terapija, integrišući psihologiju, astrologiju, vibracionu i biljnu medicinu i eterična ulja doTerra, što konsultacije čini informativnim, pružajuci svojim klijentima mnoštvo korisnih i praktičnih znanja.

Tatjana Obradović jedan je od autora međunarodne zbirke priča “Žene koje se uzdižu” koja za nju nosi duboko isceljujuću snagu. Knjiga je postala bestseler na Amazonu istog dana kada je izašla, a svaka od 30 priča duboko je intimna i motivišuća.
(https://www.amazon.com/Women-Who-Rise-Stories-Inspired/dp/1948927004)

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj