Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

#PRUŽIRUKU! Libresse kampanja : Zajedno uz Ženski centar Milica, podrška ženama obolelim od raka grlića materice

U periodu od 1. aprila do 31. maja 2021. kupovinom bilo kojeg Libresse proizvoda biće donirano 3,3 RSD Udruženju građana Ženski centar „Milica“ za pomoć ženama obolelim od raka grlića maternice.

  Izvor: Promo

Ženski centar “MILICA” je humanitarno, dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje koje radi na unapređenju položaja i kvaliteta, života i zdravlja žena. Rad udruženja prepoznatljiv je na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou. Udružene žene rade na prevenciji, promovisanju važnosti redovnih preventivnih pregleda i samopregleda, promociji zdravlja, ali pružaju i psiho-socijalnu,iskustvenu i emotivnu podršku obolelima od raka dojke i ginekoloških karcinoma i njihovim porodicama.

U novom videu Elle je razgovaraao sa devojkama i ženama koje su prošle kroz iskustvo HPV-a. Ispričale su nam kako i kada su otkrile da imaju virus, kako su se osećale u tim trenucima, kakva im je podrška bila potrebna i šta je najvažnije u momentima kada saznate da imate bolest koja preti da u potpunosti promeni vaš život.

U periodu od 1. aprila do 31. maja 2021. kupovinom bilo kojeg Libresse proizvoda biće donirano 3,3 RSD Udruženju građana Ženski centar „Milica“ za pomoć ženama obolelim od raka grlića maternice. Od prikupljenih sredstava finansiraće se rad Nacionalnog centra Milica kroz pružanje iskustvene podrške i stručnih konsultacija sa lekarima, putem telefona, online platforme i lično, kao i ostali urgentni vidovi podrške ženama obolelim od raka grlića materice, dok prolaze kroz proces lečenja.

U okviru trećeg videa koji smo uradili u saradnji sa Libresse, razgovarali smo sa devojkama koje su prošle kroz iskustvo HPV-a, ali i raka grlića materice. Pričali smo o važnosti psihološke podrške u tim trenucima, ali i upoznali osnivačicu Ženskog centra Milica, koja već godinama radi na unapređivanju kvaliteta života žena i pružanju iskustvene podrške.
Izvor: YouTube

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj