Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAPUSS IMA FOKUS FESTIVAL - FESTIVAL OBRAZOVANJA, KULTURE, UMETNOSTI I SPORTA OD 23.-23.JUNA

Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija (BAPUSS), 23. i 24. juna 2021. godine prvi put organizuje Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – FOKUS 21.

  Izvor: Promo

Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija po prvi put organizuje festival koji objedinjuje obrazovanje, kulturu, umetnost i sport ističući značaj svih ovih segmenata kod studentske populacije. Festival će se održati na platou ispred Beogradske akademije, u ulici Kraljice Marije broj 73.

Studenti, srednjoškolci i posetioci festivala FOKUS 21 moći će da učestvuju u zanimljivom interaktivnom programskom sadržaju, gde će imati priliku da pokažu svoje znanje, vešine, kreativnost, sportski i takmičarski duh, osvoje vredne nagrade i pored svega dobro se zabave uz kulturno-umetnički i muzički program.

Ovo je jedinstvena prilika da se posetioci festivala informišu o dostignućima studenata Akademije, ali i o informatičkoj inovaciji BAPUSS-a, koja predstavlja jedinstveni servis za studente na čitavom Balkanu. U pitanju je ADA - Akademska digitalna asistentkinja, virtuelni čet-bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji. U prostorijama BAPUSS-a mogu se posetiti izložbe starih diploma BAPUSS-a, ali i radova, slika i fotografija studenata Odseka za umetnost i dizajn, kao i pohađati besplatne radionice poslovnih veština Odseka za poslovne i informatičke studije.

Iz BAPUSS-a ističu da su posebno ponosni na Sajam privrednika, koji se za ovu priliku organizuje prvog dana festivala (23. juna 2021. godine) na platou ispred Akademije, na kome će učestvovati 65 uglednih privrednika iz cele Srbije, a povodom 65 godina duge tradicije strukovnog obrazovanja.

U okviru sportskog dela festivala, u saradnji sa prijateljem festivala Sportskim Centrom „Olimp“ organizuje se srednjoškolski turnir u basketu i šutiranju trojki, dok će u muzičkom delu festivala posetioce zabavljati: Gudački kvartet Habanera, „Street art bend“ Balkanski mentalitet, muzički bend Če, ali i popularni muzički sastav Denis i Obule.
Iz organizacije festivala FOKUS 21 pozivaju mlade da 23. i 24. juna posete plato ispred Akademije u ulici Kraljice Marije br. 73 i svojim prisustvom i aktivnim učešćem doprinesu promociji obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta u našem gradu.

Ako je vaš fokus obrazovanje, kultura, umetnost i sport, BAPUSS vas očekuje na festivalu FOKUS 21 !

Okvir 1: Slavimo 65 godina tradicije strukovnog obrazovanja BAPUSS-a
Kontinuitet u radu, duga tradicija i iskustvo, osavremenjeni nastavni programi, izuzetni uslovi studiranja i tehničke mogućnosti čine Beogradsku akademiju poslovnih i umetničkih strukovnih studija najatraktivnijom i najvećom visokoškolskom ustanovom ovog tipa, ne samo u Srbiji, već i na Balkanu. Posebno smo ponosni na 65 godina iskustva u obrazovanju, kao i na preko 120.000 diplomiranih studenata. Na akreditovanih 18 studijskih programa trenutno studira više od 5000 studenata.

Okvir 2: Sajam privrednika (23. juna 2021. godine)
Poseban deo Festivala FOKUS 21 posvećen je uspešnim privrednicima i preduzetnicima iz cele Srbije, od kojih su mnogi i bivši studenti Akademije. Svojim učešćem na Sajmu privrednika imaće priliku da posetiocima prezentuju kako svoje proizvode, tako i svoje uspešne poslovne priče, kao svojevrsne besplatne radionice poslovnih veština. Iz BAPUSS-a ističu da su upravo ovi ljudi njihovi najbolji ambasadori i pravi primeri povezanosti strukovnog obrazovanja i privrede kao jednog od principa na kojima Akademija insistira.

Okvir 3: Punkt za vakcinaciju protiv Korona virusa (23 i 24. juna 2021. godine)

U saradnji sa prijateljem Festivala, gradskom opštinom Zvezdara, na platou ispred BAPUSS-a, za vreme trajanja festivala FOKUS 21 biće postavljen mobilni punkt za vakcinaciju na kome će svi srednjoškolci, studenti, ali i drugi zainteresovani građani, moći da se vakcinišu protiv Korona virusa. Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija na ovaj način želi da apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu i tako zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu u celini.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj