Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budimo radost: buđenje kreativnosti kroz razgovor, psiho-energetske vežbe i kreativan rad

Kreativnost je moćan alat za buđenje uspavanih potencijala i ostvarivanje celovitosti. Međutim, potrebno je da dopustimo sebi da probudimo kreativnost i pustimo je da nam bude pomoćnik na putu ličnog razvoja.

  Izvor: Shutterstock

Kada ste poslednji put osetili čistu radost, kada ste se smejali celim telom? Verujete li da niste kreativni, da nemate ideje ili jednostavno imate osećaj da ste se zaglavili?

Kreativnost je način života a kreativna energija je moćna energija koja, ako je blokirana, ometa mnoge segmente naših života i čini da izgubimo osećaj za radost, autentičnost i spontanost. Zato će vikend seminar „Budimo radost" koji se održava od 30. do 31. maja 2015. godine biti posvećen upravo buđenju kreativnosti gde će polaznici kroz razgovor, psiho-energetske vežbe i kreativan rad pokušati da nadjačaju kritičara u sebi i ponovo otkriju svoju radost.

Prvog dana će biti reči o tome šta je sve kreativnost i kako se ona ispoljava u svakodnevnom životu, kako kreativnost i samoizražavanje utiče na kvalitet života i osećaj zadovoljstva? Radionice će se baviti procesom samoizražavanja: od kolevke ideje i osećaja radosti (tema druge čakre) do realizacije (peta čakra) i blokadama istih. Polaznici će učestvovati u radionici Vision board (Maja Medić i Simonida Zorić Jančić) i radionici Samoizražavanja (Bojan Tepavčević).

Drugog dana seminara razgovaraće se o tome kako nas strah od greške i perfekcionizam ometa da izrazimo sebe? Vraćamo se kroz pokret i igru u doba detinjstva, kada smo nesputano mogli da izrazimo sebe. Šta smo tad voleli da radimo, u čemu smo uživali, šta nam je pričinjavalo radost i zadovoljstvo? Da odgovorimo na sva ova pitanja pomoći će nam radionica Izrade mandale/amajlije (Maja Medić i Simonida Zorić Jančić) i Gong meditacija (Vedran Petrak)

Seminar organizuju i vode Simonida Zorić Jančić i Maja Medić („Kreativistika"), Bojan Tepavčević i Vedran Petrak. Seminar će se održati u Beogradu (Vračar, Kalenićeva 1). Sve informacije možete dobiti na [email protected] i na 063 856 13 16.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj