Kako da smršate u 5 poteza za 10 minuta dnevno? Instruktorka otkrila kako je lako ostala bez 14 kg u menopauzi

Kondiciona instruktorka Petra Genco kaže da možete postići svoje ciljeve u samo 5 različitih poteza. Jednostavna 10-minutna šetnja vodi vas do gubitka težine. Instruktorka otkrila kako je lagano ostala bez 14 kg u menopauzi.

Shutterstock

Svi smo čuli savete i trikove za brze i efikasne vežbe. Ali često vežba nije dovoljno duga da vam pomogne da sagorite kalorije ili nije dovoljno prijatna da vas motiviše. Međutim, prema Petri Genco, koja je pokrenula Petra Genco Fitness, zapravo postoji 10-minutna rutina hodanja i vežbanja koju možete uraditi od kuće da biste zaista videli rezultate.

Na početku video snimka, Genco (@petragenco) pokazuje na fotografiju sebe sa više kilograma, a zatim ohrabruje gledaoce da „skinu težinu“ u 5 poteza.

Da biste praktikovali ovu rutinu:

#1 Počinjete hodanjem u mestu

#2 Razdvojite ruke u visini grudi i koračajte s jedne na drugu stranu i povlačite ramena unazad

#3 Napraviti iskorak u stranu i ispružite dijagonalno suprotnu ruku stisnutom pesnicom

#4 Kombinujte udarac kolenom jedne noge i udarac rukom ravno dok podižete suprotno koleno

#5 Za kraj koračate s jedne na drugu nogu, naizmenično sa doticanjem gluteusa i obe ruke savijajte u laktu kao da radite vežbe za bicepse.

Na kraju videa, Genco kaže da svaki pokret radite jedan minut, a zatim ponovite set, trening ukupno traje 10 minuta.
Petra je na svojoj veb stranici podelila rezultate sa svog sopstvenog puta gubitka težine.

„Pre dve godine, izgledalo je kao da se moje telo bez napora udebljalo, bez obzira na to šta sam radila. Sve dok nisam imala 14 kilograma više“, piše Genco. „Ali umesto da prihvatim svoj stomak u menopauzi i nisko samopouzdanje, napravila sam promenu! I evo me sada 14 kilograma lakša, puna samopouzdanja i energije!"

Ona posebno brine o programima za starije žene, jer promena hormona i metabolizma otežava gubitak masti i težinu.
Ako tražite dužu rutinu hodanja ili neki drugi trening koji cilja na druge delove vašeg tela, Genco ima nekoliko brzih vežbi na svojoj TikTok stranici i produžene verzije od 20 i 30 minuta na svom YouTube kanalu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vežbanje Dženifer Aniston  Instagram/jenniferaniston