Sastojci:
- 2 šargarepe
- 1 paškanat
- lišće peršuna
- 1/4 korena celera
- morske soli po ukusu
Priprema:
Sameljite povrće u blenderu, pomešajte sa solju. Sušite polako u mlakoj rerni na oko 50 C, oko 4 sata. Povremeno otvarajte rernu, promešajte povrće i sačekajte da para izađe pa vratite u rernu.
Izvor: Domaći recepti
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Koja je vaša duhovna svrha? Izaberite suzu i otkrijte da li ste čuvar dubine, glasnik jasnoće ili mudar čovek
Uskršnji vikend horoskop od 18. do 21. aprila 2025: Čije će emocije buknuti, a ko treba da kupi srećku
Dnevni horoskop za 18. april 2025: Ribe se bacaju na dijetu, Strelcu prijatelji pomažu da reši ljubavnu krizu