Sastojci:
- 2 šargarepe
- 1 paškanat
- lišće peršuna
- 1/4 korena celera
- morske soli po ukusu
Priprema:
Sameljite povrće u blenderu, pomešajte sa solju. Sušite polako u mlakoj rerni na oko 50 C, oko 4 sata. Povremeno otvarajte rernu, promešajte povrće i sačekajte da para izađe pa vratite u rernu.
Izvor: Domaći recepti
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!