Sastojci
- 4 šolje supe od povrća
- 4 šolje soka od paradajza
- 1 šolja iseckane šargarepe
- 1 šolja iseckanog celera
- pola iseckanog luka
- 1 šolja iseckanih šampinjona
- šolja iseckanog paradajza
- malo bosiljka
- so i biber
- 2 šolje paste po izboru
- po želji - rendani sir
Priprema:
Sve iseckajte i kuvajte na nižoj temperaturi dok povrće ne omekša. Kada je povrće dovoljno kuvano i mekano, dodajte pastu i kuvajte na višoj temperaturi još 20 do 30 minuta. Poslužite u manjim činijicama i, po želji, pospite rendanim sirom.
Izvor: Organic net
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!