Sastojci:
- 8 paprika
- 1 šolja pirinča
- 250 g šampinjona
- 1 veća glavica crnog luka
- 1 krompir
- 1 čaša paradajz soka
- maslinovo ulje
- so, začin od povrća, biber
Priprema:
Na maslinovom ulju propržiti luk, dodati sitno iseckane pečurke, zatim pirinač, pa dolivati vodu dok pirinač ne omekša. Posoliti i pobiberiti. Paprikama skinuti vrh i očistiti ih, pa ih puniti smesom i zatvoriti kolutom krompira (po želji).
U tepsiju koju predhodno malo nauljimo poređati punjene paprike, a ostatak smese staviti između paprika. Sve preliti paradajz sokom ili jedan paradajz ispasirati pa s njim preliti paprike.
Peći na 200 stepeni oko 45 minuta, odnosno dok ne porumeni i ne omekša paprika.
Izvor: Coolinarika
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!