Sastojci:
- 8 paprika
- 1 šolja pirinča
- 250 g šampinjona
- 1 veća glavica crnog luka
- 1 krompir
- 1 čaša paradajz soka
- maslinovo ulje
- so, začin od povrća, biber
Priprema:
Na maslinovom ulju propržiti luk, dodati sitno iseckane pečurke, zatim pirinač, pa dolivati vodu dok pirinač ne omekša. Posoliti i pobiberiti. Paprikama skinuti vrh i očistiti ih, pa ih puniti smesom i zatvoriti kolutom krompira (po želji).
U tepsiju koju predhodno malo nauljimo poređati punjene paprike, a ostatak smese staviti između paprika. Sve preliti paradajz sokom ili jedan paradajz ispasirati pa s njim preliti paprike.
Peći na 200 stepeni oko 45 minuta, odnosno dok ne porumeni i ne omekša paprika.
Izvor: Coolinarika
ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE KADA POSTAVLJATE CILJEVE: Shvatićete da postoji više puteva do onoga što želite
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
KAKO DA OČUVATE ZDRAVU I JAKU KOSU NAKON 50. GODINE: Uz ove trikove prestaće da opada i da se tanji