Čarolija ukusa na prazničnoj trpezi - 5 odličnih recepata za savršene čokoladne torte!

Vegan čokoladna torta Sastojci: 150 g smeđeg šećera Priprema Pomešati kakao prah i šećer da se razbiju grudvice, postepeno dodavati malo po malo mleka. Kada ste dodali mleko, umešati prosejano brašno i prašak za pecivo, koricu pomorandže i rum. Ako vam se čini pregusto, dodajte jos mleka ili vode. Izliti u kalup za pečenje, peći oko 40 minuta na 175°C. Ovo je osnovni recept kojem se može dodati po želji jos sastojaka, ili se moze preliti istopljenom tamnom čokoladom.
75 g gorkog kakaoa u prahu
350 g sojinog mleka (ovsenog, pirinčanog...)
150 g brašna
50 g skrobnog brašna
1/2 praška za pecivo
izrendana korica pomorandže
malo rumaNa sledećoj strani pročitajte recept za čokoladnu tortu u 4 boje!