Sastojci:
- 4 velika paradajza
- 1,8 l vode
- 3 čena belog luka
- korica 1 narandže i sok ½ narandže
- kašika maslinovog ulja
- mali lovorov list
- grančica peršuna
- krupna so
Priprema:
Paradajze potopite u ključalu vodu i zatim im odstranite kožu. U šerpu dodajte paradajz u komadu i ostale sastojke pa začinite. Kuvajte na laganoj vatri dok tečnost ne ispari dopola. Pri tome pazite da se paradajz ne raspadne. Čorbu procedite kroz gazu. Poslužite s naseckanim suvim smokvama.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!