Sastojci:
- 3 kašike vode
- 2 kašike nektara od agave (ili jabuke, pirinačnog slada)
- kašičica jestive lavande
- 250 ml bademovog mleka
- 200 g šljiva (izvaganih bez koštica)
Priprema:
U lončiću pomešajte vodu, slad i lavandu pa zagrejte na laganoj vatri do vrenja. Zatim kuvajte minut do dva (to možete uraditi i unapred pa držati u frižideru kako bi ukus lavande bio intenzivniji).
Kad se malo ohladi, isceditee pa pomešajte s bademovim mlekom. Sipajtee u blender pa dodajte iseckane očišćene šljive. Umiksujte i poslužite!
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!