Sastojci:
- 3 kašike vode
- 2 kašike nektara od agave (ili jabuke, pirinačnog slada)
- kašičica jestive lavande
- 250 ml bademovog mleka
- 200 g šljiva (izvaganih bez koštica)
Priprema:
U lončiću pomešajte vodu, slad i lavandu pa zagrejte na laganoj vatri do vrenja. Zatim kuvajte minut do dva (to možete uraditi i unapred pa držati u frižideru kako bi ukus lavande bio intenzivniji).
Kad se malo ohladi, isceditee pa pomešajte s bademovim mlekom. Sipajtee u blender pa dodajte iseckane očišćene šljive. Umiksujte i poslužite!
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Dnevni horoskop za 7. april 2025: Devica postavlja temelje za uspeh, Ovan ima viziju za uspeh
Nedeljni horoskop od 7. do 13. aprila 2025: Nekog čeka sudbinski susret, neko potpisuje važan papir na poslu
Narcis koristi 7 benignih fraza da bi vas ponizio: Ako kaže da nešto "prosto ne razumete", nije do vas
Dnevni horoskop za 6. april 2025: Ribama kao da je proradilo šesto čulo, Strelac uživa u svojoj strasti