Sastojci:
- 1 jaje
- 50g putera
- 1 vanilin šećer
- brašno
- rendana bundeva
- cimet i seckani bademi
- voda
- šećer
Priprema:
Umutiti jedno jaje s malo vode, dodati 50g putera, malo vanilin šećera, malo šećera (po ukusu) i dodajući brašno umesiti čvrstu kuglu. Uviti je u foliju i ostaviti u frizider 30 minuta.
Razvući testo na podmazan pleh za tart (prečnika 25 cm). Odvojiti malo testa za ukras. Posuti rendanu bundevu koju ste pošećerili po ukusu, dodali vanilin šećer, cimet i seckane bademe. Postaviti ukrase od testa i peći u rerni na 180 C dok ne porumeni.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!