Sastojci:
- 400 grama špageta
- 1 kg blitve
- 1 glavica luka
- 1 šargarepa
- 1 stabljika celera
- maslinovo ulje, so
- voda
Priprema:
Luk, šargarepu i celer sitno naseckajte i malo propržite na maslinovom ulju. Dodajte opranu, očišćenu i na tanke rezance isečenu blitvu. Promešajte, dodajte so i čašu vode. Kuvajte 15 minuta (ili više) dok ne dobijete sos. Skuvane špagete procedite i prelijte ih sosom od blitve.
Izvor: Vegetarijanska kuhinja
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!