Sastojci:
- 450 g hidriranih sojinih komadića
- 1 kg krompira
- 100 g crnog luka
- 200 ml supe
- 2 čena belog luka
- 2 supene kašike ulja
- 1 supena kašika seckanog peršunovog lista
- biber
- so
- biljno ulje
Priprema:
Crni luk iseći pa propržiti na vrelom ulju. Dodati hidrirane sojine komadiće i iseckan beli luk. Soju naliti supom, posoliti i pobiberiti i kuvati 10 minuta. Krompir poređati u podmazanu vatrostalnu činiju i posoliti. Peći ga u rerni na 220 °C. Gotov krompir pomešati sa sojom i posuti seckanim peršunovim listom.
Napomena: Uvek u zamrzivaču čuvajte malo zamrznute bistre supe - bujona. Pomoći će vam da brzo pripremite kako supe tako i druga jela. Bujon jelima daje specifičan ukus.
Izvor: Stetoskop
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!