Sastojci:
- 150 g tamne čokolade
- oko 120 g zrelog avokada
- oko 50 g oguljenih badema
- 30 g sitno naseckanih badema
Priprema:
Čokoladu rastopite na pari. Za to vreme avokado prerežite, uklonite košticu i koru pa ga zgnječite viljuškom. Rastopljenu čokoladu smaknite s pare i u nju umešajte avokado. Dobro promešajte kako biste dobili potpuno glatku smesu. Ostavite je u frižideru oko 20 minuta kako bi se malo stvrdnula - proveravajte tokom hlađenja da se ne bi previše stvrdnula jer je tada nećete moći da oblikujete. Uzimajte po kašiku smese, od nje oblikujte kuglicu, malo je spljoštite i u sredinu stavite badem. Stisnite pa od kuglice oblikujte jaje i uvaljajte u naseckane bademe. Do posluživanja držite u fižideru.
Izvor: Sensa klub
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!