Sastojci:
- banane
- 200 gr urmi
- 100 gr mlevenog rogača
Oprema:
- dehidrator
- procesor za hranu
- papir za pečenje
- oklagija
- nož i daska za sečenje
Priprema:
Oljuštiti banane i dehidrirati ih na 46 stepeni Celzijusa oko 8 sati. Izvaditi koštice iz urmi i staviti urme u procesor za hranu zajedno sa rogačem. Izblendirajte ova dva sastojka dok ne dobijete smesu popust testa.
Iseći dva parčeta papira za pečenje, istih dimenzija i staviti smesu na jedno parče, dok drugim parčetom papira smesa treba da se prekrije. Oklagijom razvući "testo", a potom staviti dehidriranu bananu na testo i urolati je. Iseći kolač u obliku bananica.
Izvor: Biljna ishrana
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!