Sastojci:
- 115 gr crne čokolade bez šećera
- 200 ml kokosovog mleka
- 1 srednje zreli avokado
- 1 kašika instant kafe ili espreso kafe
- ¼ šolje tople vode
Priprema:
Čokoladu topiti u mikrotalasnoj dok ne omekša. Pomešajte kafu sa vrućom vodom do potpunog sjedinjavanja. Zatim, sve sastojke staviti u blender ili umutiti ručnim mikserom. Ako je smesa previše gusta dodajte kašiku ili dve vode. Sipajte puding u činije. Ovako pripremljena poslastica u frižideru može da stoji nekoliko dana.
Izvor: City Magazine
Dnevni horoskop za 3. april 2025: Blizanci imaju potrebu da se osame, Vodolija reorganizuje životni prostor
Šta boja telefona govori o vama? Pobednici uvek imaju isti izbor, a najčešću biraju oni kojima je važna suština
Šta broj stana ili kuće govori o vlasniku? Numerologija otkriva da li na adresi živi intelektualac ili boem
“Zasadi drvo” – jedna vizija, šest godina, milion sadnica
Kako da gledate kroz ljude? Frojdova tehnika i danas radi, a zasniva se greškama koje svaki čovek često pravi