Sastojci:
- 165 ml soka od sveže pomorandže
- 1 kašičica agar agar pahuljica
- 1 sveža pomorandža
Za dekoraciju:
- kriščice pomorandže
- struk nane
Priprema:
Izmešajte u šerpici sok i pahuljice, stavite da proključa, pa da se na niskoj temperaturi ukrčka oko 15 min. Skinite sa vatre, sipajte komadiće voća, oprezno promešajte i sipajte u malu čniju za serviranje. Kada se prohladi, odložite u frižider. Pre serviranja, dekorišite strukom nane i parčićima pomorandže.
Izvor: Iz knjige Georgija Nazarova, Saše Tucakovića, Jasmine i Srećka Milićevića, Jadranke Grbić i Jasmine Buinac "Zdraviji posni recepti" u izdanju Goje.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!