Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Energetsko isceljenje: kako korigovati frekvencu bolesti na frekvencu zdravlja

Naš organizam se ponaša kao rezonator koji u odgovoru na talase odredjenih frekvencija reaguje promenama u funkcionisanju.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mi se bukvalno kupamo u moru prirodnih niskofrekventnih elektromagentnih polja, od rodjenja do smrti. Naš mozak je i sam elektromagentni system sinhronizovan na Šumanovu rezonancu (ŠR). Još je Blackman (1990) utvrdio da spoljna ELF polja menjaju ulazak kalcijuma u neurone, menjajući njihovo funkcionisanje. Stabilna sinhronizacija elektromagentnog polja mozga leži u osnovi razmišljanja, učenja, emocija i inteligencije. Važno je napomentui da je frevenca rada hipokampusa (gde se nalaze centri za učenje), upravo 7,83 Hz. Ćelije reaguju na frekvence u opsegu Šumanove rezonancije, ignorišući sve druge. Mi u svojim neuronima imamo prijemnike ovih signala I oni čine da smo u sinhronizaciji sa prirodnim ritmom Zemlje. Ovaj ritam povremeno remete erupcije na Suncu, ali je mnogo opasniji uticaj elektrosmoga koji se danas stvara (bežične mreže, radiotalasi itd).

Cherry je 2002 oktrio visoku podudarnost signala ŠR sa solarnom geomagnetnom aktivnošću. Sunčeva aktivnost dovodi do vibracija u gornjim slojevima jonosfere, gde nastaje ŠR.Ove varijacije dovode do promena u niovu melatonina, hormona epifize. Osnovna ŠR je oko 8,5 Hz (ali se menja izmedju 6 i 50 Hz).

Jedan od pionira izučavanja uticaja ŠR na fiziologiju čoveka, Lewis Hainsworth iz Australije, prvi je zapazio odnos frekvence moždanih talasa i ŠR. U nastavku ovih izučavanja, Robert C. Beck je opisao preko 250 frekvenci u ljudskom telu koje su odgovorne za lučenje endorfina, kateholamina, enkefalina, nastanak matičnih ćelija. Naš organizam se ponaša kao rezonator koji u odgovoru na talase odredjenih frekvencija reaguje promena u funkcionisanju. Bentov je utvrdio da se više sistema aktivira tokom meditacije, sa frevencom moždanih talasa izmedju 7 i 8 Hz. I drugi organi i tkiva reaguju na ŠR. Smith i Ludwig su 1987. merili ELF frekvence homepatskih lekova i njihov uticaj na rad pojedinih organa. Frekvenca od 0,1 Hz odgovara cirkulatornom sistemu, 7,8 hipokampusu, 10 Hz dnevno/noćnom ritmu, 33 limfatičnom sistemu.

Frekvenca malignih ćelija je 42 Hz, a snižava se i tokom prehlade ili drugih bolesti. Ovo je i suština energetskog isceljenja, korigovati frekvencu bolesti na frekvencu zdravlja.

Srpski pedijatar Branimir Nestorović: evo kako iz maligne bolesti izaći kao životni pobednik...

Zanimljivo je da i hrana koju unosima ima takodje svoju frekvencu. Industrijska hrana je praktično bez vibracija, a najvišu energetsku vrednost imaju esencijalna ulja (sa frevencama preko 100 Hz).

Oschmann je ispitivao frekvence mozga isceljivača, mereći njhov EEG. Ispitivao je različite isceljivače iz čitavog sveta (šamane, psi obdaerene osobe, sveštenike itd) i utvrdio da u tim trenucima imaju frekvencu od oko 7-8 Hz. U jednom od slučajeva je pokazao sinhronizaciju sa ŠR u trenutku isceljenja.

Suitbert Ertel (1997) u svom delu "Bursts of creativity correlate with solar activity" opisuje kako se tokom perioda povišene aktivnosti Sunca, povećava i ljudska kreativnost. Opisali smo u postu o Čijevskom kako se menja i socijalni kontekst ljudi u tim periodima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj