Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE KOREN SVIH BOLESTI! Samo vi možete da je sprečite: Najviše stradaju jetra, srce i bubrezi

Najviše pogađaju žene - 1 stvar je okidač za sve bolesti!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prema kineskojprirodnojmedicini, još od drevne Koine, smatra se da emocije snažno utiču na ljudsko telo.

Kao uzrok svih oboljenja prvo se sagledavaju emocije, a za različite organe vezane su i različite negativne emocije. Na primer, pluća se povezuju sa tugom, jetra a besom, bubrezi sa pojačanim strahom, a stomak sa brigama i tako dalje.

Kineski prirodni lekari ističu da svaki organ ima svoj energetski put i da do njega putem kjrvi putuje moćna i pozitivna či energija.

Pročitajte još:

Svaka reč i misao mogu promeniti vaše ćelije i DNK: evo šta najviše ugrožava ZDRAVLJE

Ako ovo radite, to će značajno oštetiti vaš DNK: evo koje osobe imaju rizik za ozbiljna oboljena

Kako da potpuno obnovite zdravlje u bilo kojem životnom dobu: tajna dugovečnosti i popravljanje DNK

Bubrezi su jedan od najvažnijih organa u napšem telu prema kineskoj medicini - predstavljaju osnovu jin i jang energije i najvažniji energetski centar našeg tela. Povezani su sa koštanimsistemom, sluhom i strahovima. Detoksikacija bubrega i njihovo isceljenje pozitivno će uticati nas ceo organizam.

Jetra je povezana sa krvlju i ona je najvažniji organ za detoksikaciju i čišćenje organizma od toksina. Skriveni simptomi poremećaja jetre najčešće se prikazuju kao svrab, glavobolja i vrtoglavica. Jedna od najvažnijih funkcija jetre jeste da obezbedi neprekidan proitok energije kroz naše telo. Na jetru negativno utiču stres i pritisak, a dobar efekat na njeno zdravlje ima mirna energija.

Bes, razdražljivost, tvrdoglavost, anskioznost, osećaj gorčine i pojačano nasilje mogu uzrokovati depresiju, probleme sa jetrom, mentrualnetegobe, napetost, alergije ukočenost i bolovi u leđima i vratu.

Ako se ove emocije ne izraze, ne kanališu pravovremeno, učestale su i ostaju potisnute, dolazi do disharmonije u celom organizmu i negativnih promena u mentalnom i psihičkom zdravlju.

Emocije su u stanju da izazovu različita oboljenja, a najčešće "udaraju" na najosetljivije mesto i izazivaju disfunkciju. Ovakva oboljenja nazivamo psihosomatskebolesti ili bolesti duše.

Psihosomatske bolesti se češće pojavljuju kod žena u odnosu na muškarce. One se mogu definisati kao bolesti nastale kao reakija na stres i ostavljaju defekte na fizičkim organima.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj