Kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Srbiji nudimo Vam širok dijapazon stomatoloških usluga. Pored estetske i konzervativne stomatologije fokusirani smo na usluge koje najviše poboljšavaju kvalitet života naših pacijenata – oralnu hirurgiju i implantologiju, kao i regeneraciju mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologiju i sve vrste protetike.

Implantologija je najkvalitetnija zamena za Vaše nedostajuće zube. Postoji više načina da se zameni nedostajući zub, ali ukoliko nedostatak nadomestite dentalnim implantatima, dobićete potpuno prirodan izgled osmeha, besprekornu funkcionalnost i dugoročno rešenje.

 Implanti čuvaju kost od propadanja, dok zubi oko njega ostaju netaknuti. Implant se hirurški ugrađuje u kost. Postupak je brzo gotov i bezbolan budući da se izvodi pod lokalnom anestezijom.

 Nakon ugradnje sledi period oporavka tokom koga implant srasta sa koskom („oseointegracija“) što obično traje od 2 do 6 meseci nakon čega se na implant postavlja nadgradnja (abatment / suprastruktura) na koju ide protetska krunica ili neko drugo protetsko rešenje u zavisnosti od plana terapije. Svako kome nedostaju prirodni zubi, jedan, više ili čak svi i kome je narušena prirodna mogućnost žvakanja, estetski izgled ili govor kandidat je za ugrađivanje dentalnih impIanta. Takođe impIanti mogu biti idealno rešenje i kod otežanog ili potpuno onemogućenog nošenja totalnih i parcijalnih proteza.

 Važno je da imate dovoljno koštanog tkiva, da je kost zadovoljavajuće čvrstoće i da nemate zdravstvenih problema koji mogu ugroziti zarastanje (nekontrolisani dijabetes, hemoterapija nakon tumora i slično).

Iskoristite priliku da po povoljnim cenama dobijete za sebe najbolju stomatološku uslugu u našoj ordinaciji. Posle dijagnostičke procedure i precizne rendgen dijagnostike, napravićemo detaljan plan terapije. Omogućite sebi potpunu funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju jednog ili više zuba koje treba nadograditi.

 Trajnost zubne nadoknade čini naš prioritet, zato veliku pažnju posvećujemo izboru materijala sa kojima radimo. Straumann implantni sistem koji koristimo, čini jedan od najbolje naučno dokumentovanih sistema potvrđen kliničkim studijama koje, širom sveta, sprovode brojne klinike i stomatolozi. Zahvaljujući svom dizajnu i najsavremenioj tehnologiji, ugradnja ovih implanta je sada moguća čak i na mestima gde postoji malo koštanog tkiva. Vreme od implantacije do protetike se znatno skraćuje.

 Na današnjem tržištu postoji veliki broj proizvođača dentalnih implantata. Upoređujući premium klasu implantata u odnosu na one jeftinije, Straumann sistem, za neznatnu razliku u ceni, nudi nemerljivo bolji kvalitet. Nakon srastanja implanti funkcionišu kao vaši zubi, za razliku od zubnih proteza, koje stvaraju neprijatan osećaj stranog tela u ustima.

 Da bi naše usluge bile što kvalitetnije, bezbolnije i brze, koristimo najsavremeniju i najnapredniju tehnologiju na tržištu, kao što je LASER ZA MEKA TKIVA - jedan od najmodernijih i najinovativnijih modaliteta terapije današnjice, CAD/CAM oprema (kompjuterski vođen dizajn i kompjuterski potpomognuta proizvodnja gde se od gotovih keramičkih blokova, procesom kompjuterske kontrole i obrade, izrađuju zubne nadoknade – inleji, onleji, krunice i mostovi u stomatologiji), APEX LOKATOR - aparat za određivanje precizne lokacije vrha korena zuba, intraoralna kamera i mnoge druge.

 Sanacija lošeg položaja zuba kao i lošeg zagrižaja kod dece, adolescenata i odraslih postiže se različitim pokretnim i fiksnim aparatima koji su dostupni u našoj ordinaciji. Uz pomoć najadekvatnijeg ortodontskog rešenja koje će naš tim stručnjaka preporučiti i primeniti, postiže se estetski zadovoljavajući osmeh i zdravi zubi.

Stomatološka ordinacija Dr Popović
Promo 

 Svrha ortopedije vilice u stomatologiji jeste da ispravi položaj zuba da bi se poboljšala njihova fukncionalnost i izgled. Pored estetskih, ovim putem se rešavaju i brojni zdravstveni problemi vezani za propadanje zuba i bolesti desni. Ortopedska rešenja mogu da pomognu kada su zubi previše blizu ili imaju velike razmake, pri asimetričnim zubima i isturenim zubima kao i pri problemima sa neravnomernim zagrižajem.

 Prvo se radi procena stanja pacijenta na osnovu rengenskog snimka i pregleda, pa onda konsultacija sa pacijentom o tipu proteze koja je potrebna. Bilo da je proteza fiksna ili mobilna, ona funkcioniše po principu blagog pritiska na zube koji ih, sa vremenom, pomera u odgovarajući položaj. Procedure oko pregleda, uzimanja otiska i postavljanja proteze (ako je fiksni aparat u pitanju) nisu bolne, ali je neka doza neprijatnosti normalna u prvim danima, dok se pacijent ne navikne.

Stomatološka ordinacija Dr Popović.
Promo 

 Ovo je samo jedan od kvaliteta koji nas izdvaja od konkurencije a SERTIFIKATI koje posedujemo najbolje govore o našoj stručnosti I kvalitetu rada na koji smo ponosni.
Jedina smo stomatološka ordinacija u Srbiji akreditovana od strane Temos International GmbH akreditacionog tela i nosilac pečata Diplomatic Council-a. Takođe, sertifikovani smo prema zahtevima ISO 9001:2015.

DENTALNI TURIZAM je usluga na kojoj sa posebnom pažnjom aktivno radimo godinama unazad. Pored mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata iz Srbije, naše usluge sve više koriste pacijenti iz celog sveta koji su tražili izuzetnu stomatološku negu po najboljim uslovima i čiji se broj konstantno povećava. Taj porast se objašnjava najpre kvalitetom naših usluga i brigom za pacijente pre, za vreme i posle posete, o čemu svedoče mnogobrojna pozitivna iskustva stranih klijenata, kao i popularizacijom Beograda kao turističke destinacije.

 Usluge koje se najčešće traže su implantologija, protetika i oralna hirurgija, za šta je naša ordinacija usko specijalizovana. Oprema i materijali koje koristimo su po svim svetskim standardima, u vrhu svetske ponude na tržištu.
Sa ponosom tvrdimo da je ključ uspeha u smislu dentalnog turizma upravo naš odnos prema pacijentima i kvalitet usluge koju pružamo, a pored toga i mogućnost da dožive Srbiju i Beograd kao najatraktivniju destinaciju u regionu.

Zakažite pregled popunjavanjem formulara na našem sajtu, a mi ćemo Vas kontaktirati u najbržem roku ili pozivom na broj telefona +381601111000 (poziv, Viber, WhatsApp)

 Ordinacija Dr. Popović se nalazi u ulici Bregalnička 6 u Beogradu gde sa osmehom očekujemo vašu posetu.

Promo