Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isceljujuće frekvencije: dr Erik Perl objašnjava Rekonektivno isceljivanje

Rekonektivne frekvencije i isceljenja do kojih je dolazilo nakon sesija dr Erika Perla privukle su pažnju naučne zajednice. Lepota Rekonektivnog isceljivanja leži upravo u jednostavnosti i činjenici da je svakome dostupno

  Izvor: Press

Od oko 170 polaznika programa obuke dr Erika Perla u sali hotela, tog kišnog podneva u Zagrebu, 97 odsto njih uspelo je da pomeri rame i dodirne prste svoje šake na leđima - nešto što nisu mogli da urade godinama, čak ni nakon niza fizioterapija, operacija, gomile lekova protiv bolova i snimaka kojima je medicinski dokazano da se tako nešto nikada ne može dogoditi. Ipak, deset minuta Rekonektivnim Isceljivanjem od strane osoba koje se nikada time nisu bavile, bilo je dovoljno da ono što je godinama važilo kao nemoguće, postane sasvim moguća, opipljiva, merljiva i nepobitna činjenica.

Žamor koji je pratio polaznike programa obuke za praktičare Rekonektivnog isceljivanja dr Erika Perla u sali bio je poput varnica koje su samo čekale da zapale vatru oduševljenja. Iako su svi koji su došli tih dana u Zagreb imali neko predznanje o RI, ili su već prošli kroz tri sesije isceljivanja, ipak je utisak bio prejak i dominantan, posebno za one koji su prethodnih dana bili zbunjeni i ponavljali: „Ja ništa ne osećam u rukama? Šta treba da osetim?". Isceljenje je bilo trenutno, vidljivo i opipljivo. Za sve.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj