Sastojci:
- 4 manje tikvice (cukini)
- 1 šolja kukuruza u zrnu
- 2 kašike ulja po izboru
- sok od pola limuna
- so, biber, bosiljak, origano, timijan, peršun
- po želji parmezan ili kozji sir
Priprema:
Operite tikvice, odsecite peteljke pa naseckajte na kockice. Izmešajte ih sa kukuruzom i uljem, pa ih prepecite na gril tiganju i začinite po ukusu. Po želji, dodajte parmezan ili kozji sir i servirajte toplo. Salatu možete služiti i blago rashlađenu, a za dodatne proteine, obogatite je pečenim leblebijama.
Izvor: Lovesensa
Dnevni horoskop za 3. april 2025: Blizanci imaju potrebu da se osame, Vodolija reorganizuje životni prostor
Šta boja telefona govori o vama? Pobednici uvek imaju isti izbor, a najčešću biraju oni kojima je važna suština
Šta broj stana ili kuće govori o vlasniku? Numerologija otkriva da li na adresi živi intelektualac ili boem
“Zasadi drvo” – jedna vizija, šest godina, milion sadnica
Kako da gledate kroz ljude? Frojdova tehnika i danas radi, a zasniva se greškama koje svaki čovek često pravi