Dnevni horoskop za 19. maj 2021. godine!

Ovan

U komunikaciji pazite šta otkrivate, naročito ako je reč o poslovnoj tajni. Budite oprezni u saobraćaju. U ljubavi vlada mir.

Bik

Pred vama je napet dan koji vam neće ostaviti prostora za opuštene misli. Požurite sa projektima koji traju već neko vreme. Očekuej vas važan zadatak za poslovni napredak.

Blizanci

Slučajno će vam se pružiti prilika da se dokažete u važnoj situaciji, koja sa uticajem Meseca u Lavu neće biti toliko teška. Ne plašite se da se istaknete i naglasite nešto što vam dobro ide. Dobre vesti u karijeri, podrška u ljubavi.

Rak

Danas ćete biti uporni na poslu, jer vam Mesec u Lavu pomaže da ostvarite željeno. Zfoksuirajte se samo na bitne stavri, a zanemarite mišljenje okruženja. Ljubavni život se drastično poboljšava.

Lav

Dobićete vaćan savet i kontakt u vezi sa poslovanjem ili finansijama. Biće vam zanimljivo jer ćete se dobro organizovati i vrlo brzo će vaša karijera ići uzlaznim tokom. Manji problemi u ljubavi.

Devica

Zvezde srca, praćene energijom Lava, pozivaju vas da se zagledate u novu ljubav. Samopouzdanje je pojačano, a očekuje vas jedno prijatno romantično iskustvo. Na poslu se ne pravdavajte nedostatkom vremena.

Vaga

Osećate se kao da se vrtite u začaranom krugu iz kojeg ne možete pronaći izlaz i kao rezultat postajaćete sve rezervisaniji. Čak i mesečev uticaj u Lavu neće biti dovoljan da usmeri napredak. Sačekajte bolje dane za odluke.

Škorpija

Na polju karijere, odlučno ćete delovati sa energijom Lava i boriti se za vrlo dobre mogućnosti za budućnost. Veče vam donosi romantiku i prijatnu komunikaciju.

Strelac

Sve stvari će danas ići po panu. Puni ste volje i čak najzahtevniji izazovi neće vam pokvariti raspoloženje. Ne žurite, već sve radite sa strpljenjem. Lepo iznenađenje na kraju dana kada je reč o ljubavi.

Jarac

Danas pokažite posebno svoje znanje i sposobnosti. Budite u dobrim odnosima sa kolegama i podelite savete. Privatni život trpi zbog posla.

Vodolija

Odugovlačite već dugo nešto što lako možete završiti. Ne zaustavljajte se na pola puta, već nastavite do kraja. Važno je samo da obratite pažnju na komunikaciju. Partner vas savršeno razume.

Ribe

Prijatelji vas upoznaju sa osobom koja će vam priajti. Moguć je očetak nove veze. Ne budite nestrpljivi na poslu - pravi trud se uvek isplati.

Izvor: Sensa