Ovan

Lunarna energija vas danas podržava u poslu, iako su vaše misli usmerene na više aktivnosti odjednom. Definitivno možete postaviti cilj i polako steći prednost. Pazite samo da ne žurite - moguće su greške. 

Bik

Očekuje vas zadovoljstvo, naročito na poslu gde će vladati prijatna atmosfera sa kolegama. U ljubavi napokon dolazi do mirnog perioda. Slobodni će maštati o starim vezama.

Blizanci

Drugi će vas danas videti u drugačijem svetlu, ali ne odustajte od svojih snova. MOgući su nesporazumi na ljubavnom planu. Istina je najbolje sredstvo.

Rak

Mesec će danas biti na vašoj strani i ovog puta će biti lakše u vezama koje se razvijaju iz zajedničkih ciljeva i prijateljstva. Tek sredinom dana biće neke prepreke koje ćete rešiti razgovorom.

Lav

Loša komunikacija danas donosi nerazumevanje. U ljuabvi se suočavate sa nekim senkama prošlosti. Pokušajte da se osamite i sredite misli.

Devica

Nećete ostavriti uspeh koji ste planirali, ali strpljenje vam donosi snagu. Biće nekih manje nepredviđenih događaja u ljubavi, ali bićete prijatno iznenađeni na kraju dana.