Ovan

Osetićete veliku sreću u ljuabvi jer Mars, vaša vladajuća planeta, prolazi kroz vašu petu kuću romanse i do 29. jula pojačava vaše želje, strasti i fantazije. Očekuje vas spontanost i zabava u ljubavi, a u seksualnosti ste vrlo kreativni. Ostaje vam samo da uživate u svakom trenutku. 

Bik

Romantična Venera donosi vam veću bliskost i povezanost sa partnerom, a najviše će vam prijati da provodite vreme kod kuće. Prija vam osećaj udobnosti i sigurnosti. Mogući su veliki zajednički planovi. Sa druge strane, slobodnima će prijati da izađu iz zone komfora i osvoje neko novo srce.

Blizanci

Retrogradni Merkur donosi vam smetnje i konflikte. Mars u vašoj kući komunikacije mogao bi ublaiti ovu energiju i podstaći vas da se lužite istinom i budete otvoreniji.

Rak

Slobodni Rakovi neće tako lako priznati sebi šta žele, ali sada istina izlazi na videlo. Ne plašite se da pokažete osećanja. Zauzeti su doživeli preporod nakon solarnog pomračenja, pa pronalaze sjajan balans između poslovnog i privatnog.

Lav

Vatrene vibracije krajem juna donose Lavovima samopouzdanje, pojačane emocije - vreme je za novu ljubav ili avanturu. Napokon otpuštate prošlost i spremni ste za novi početak. Zauzeti menjaju odnos sa partnerom - sve će na kraju biti dobro.

Devica

Venera vam donosi dobru komunikaciju, flert i šarm. Pokreće vas vera u sebe, a moguće je da ćete se osloboditi i krenuti a romantičnim sastancima. U krugu prijatelja možete pronaći novu ljubav. Zauzete Device uživaju u provodu sa partnerom.