U subotu trigon Meseca i Merkura donosi nam duhovitost i pojačane talente, ali i takozvano praktično razmišljanje je veoma važno za nas u ovom danu. Najvažnije je da pronađete balans između vladavine uma i mašte, kreativnosti i racionalizacije. Mesec u Vagi donosi nam ljubaznost, potrebu za ljubavlju, izražavanje osećanja i vedrinu. Ovaj aspekt može doneti trenutak radosti i sreće za sve koji traže novu ljubav.

Jupiter kreće retrogradno 20. juna u znaku Riba, a ova energija traje sve do 18. oktobra ove godine, sve dok se Jupiter ne vrati u Vodoliju i ne nastavi napred. Pred nama je još jedno osvrtanje na prošlost i duboka analiza. Iako se kreće unazad, Jupiter je planeta sreće, obilja, ljubavi i napretka. U svojoj retrogradnoj fazi donosi vam energiju isceljenja i razvoja - podstiče nas da iskoristimo stara iskustva i stečena znanja kako bismo napravili nešto veliko u životu.

Neptun je u ovoj nedelji kreirao kvadrat sa Suncem i pred nas stavio izbor - da li ćemo se plašiti promena i tapkati u mestu, ili ćete se posvetiti ličnom i duhovnom razvoju. Izaberite duhovnost, kao svoj put razvoja. Neptun je sjajna magija, pokretač promena i čarolija bezgranične ljubavi. Imate priliku da poboljšate emotivni status, da se povežete sa drugima i pokažete koliko ste spremni da volite.

Izvor: Sensa