Dnevni horoskop za 3. avgust danas nas upozorava na novčane transakcije, ulaganja i raspolaganje novcem. Škorpije neka obrate pažnju na svoj ljubavni život i rareše probleme na tom polju, dok Ovnovi treba da povedu računa o raspolaganju novcem.

Danas je Mesec u Blizancima u trigonu sa Saturnom u Vodoliji. Ovaj trigon nam donosi osećaj odgovornosti, organizacioni talenat, osećaj dužnosti. Pažljivo i promišljeno težimo ciljevima. Mogli bismo dobiti dobar i odgovoran posao. Nakon toga, popodne, Sunce u Lavu će biti sekstilu sa Mesecom u Blizancima. Komunikacija je dobra između muškog i ženskog principa. Ponašaćemo se prema bližnjima kao prema jednakima. Ako smo poslodavci, nećemo morati da očekujemo nikakvu podređenost. S druge strane, zaposleni mogu dobro da se nose sa svojim nadređenima. Za to vreme se svuda osećamo kao kod kuće. Rođaci i prijatelji su od pomoći, pa bi trebalo da se obraćamo njima. Ipak, ovo sazvežđe neće trajati dugo.

Dnevni horoskop za 3. avgust za sve horoskopske znake pročitajte u našoj galeriji:

Sensa / Canva Dnevni horoskop za 3. avgust 2021. donosi Mesec u Blizancima u trigonu sa Saturnom u Vodoliji, pa bi Škorpije trebalo da se pozabave ljubavnim odnosima, a Ovnovi da budu pažljiviji sa novcem.

Izvor: Sensa