Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da napravite svoju mapu želja: ovo je siguran put do ostvarenja ciljeva

Kreirajte svoju mapu želja uz nekoliko smernica Danijele Laport koje će vam ovaj odmor učiniti nezaboravnim jer ćete odgovoriti na pitanja koja će vam otkriti „oblik vaše duše”.

  Izvor: Shutterstock

Da li svako malo pravite spisak ciljeva? Koliko puta ste zalepili na frižider svojih 10 zapovesti za tu godinu, da biste na kraju iste shvatili da vas ispunjenje cilja ili nije usrećilo ili nije donelo ono čemu ste se nadali? Kanadska autorka, Danijel Laport donosi osvežavajuću i entuzijastičnu poruku: nije stvar u ciljevima, već u željama. Zaplešite kroz opčinjavajuće radostan proces ostvarivanja želja sa ženom koja je kreirala Mapu želja – sistem koji će vam pomoći da osetite radost

Prema rečima Danijele Laport, autorke knjige “Mapa želja”: „Želja je osnova naše volje da živimo. Kada prestanete da želite, prestanete da se razvijate... Želja boli veoma dobro. To je bol od kojeg nikada nećemo pobeći, niti bismo to želeli ako hoćemo da budemo u potpunosti živi. Kada umrtvimo svoje prirodne žudnje, to utiče na sva naša čula.” Tek će vam odgovori na pitanje „Šta želim da osećam?” otkriti vašu autentičnost i pravu prirodu.

Osetićete olakšanje i polet. Napokon će vam biti jasnije i šta treba da radite kako biste do određenog cilja došli. Prepustite se osećanjima jer ona zapravo usmeravaju vaše misli i živote: „Osećanja nisu činjenica o onome što se zaista dogodilo, niti su zajednička stvarnost. Ona su indikatori vaše lične stvarnosti. Materijalne činjenice mogu biti diskutabilne, ali činjenica da se osećate na određeni način ne može. A ta činjenica je veoma, veoma važna. Osećanja su način na koji opažate život. Opažanje pruža informaciju o tome kako živite.”

Šta su pozitivne a šta negativne emocije

Učinite ovo leto zaista posebnim tako što ćete za sebe uraditi nešto zasigurno veliko. Pristupite restrukturiranju svoje duše tako što ćete se približiti svojoj pravoj prirodi i otkriti šta je to što vas nesumnjivo pokreće da date svoj maksimum u određenim segmentima života. Kreirajte svoju Mapu želja uz nekoliko smernica Danijele Laport koje će vam ovaj odmor učiniti nezaboravnim jer ćete odgovoriti na pitanja koja će vam otkriti „oblik vaše duše”.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj