Merkur prelazi u znak Device 12. avgusta 2021. godine. Iako je Merkur vladar Device i u njoj se oseća fantastično, ovaj aspekt neće se baš dobro odraziti na mnoge znakove Zodijaka. Mogući su konflikti, rasprave, loša energija, pa čak i raskidi veza.

Sa druge strane, moguća je dinamičnost, kao i poboljšanje praktičnih kvaliteta i ambicija. Merkur vam može doneti sjajnu atmosferu na polju karijere i profesionalnog razvoja. Ovaj aspekt će trajati do 30. avgusta kada će Merkur preći u znak Vage.

Saznajte šta vašem znaku donosi Merkur u Devici:

Ovan

Neki Ovnovi se i dalje probijaju kroz tanak led u svemu vezanom za romantične veze. Zbog činjenice da ne žele da prevaziđu svoju tvrdoglavost, problemi u ličnom životu nastavljaju da se umnožavaju.

Bik

Bikovi se osećaju prilično napeto: stalno ih proganja osećaj da nisu u stanju da se izbore sa problemima koji su im se nagomilali. Potrebna im je podrška bliskih osoba.

Blizanci

Predstavnici ovog horoskopskog znaka već su vrlo blizu rešavanja misterije, koja im je uspela zadati velike probleme. Uspeće da poboljšaju svoju životnu situaciju.

Rak

Rakovi će uspeti u gotovo svim oblastima života. Ovo je za njih povoljan period, pa svakako morate iskoristiti sve pružene beneficije.

Lav

Zanimljive avanture očekuju one rođene pod okriljem ovog sazvežđa. Verovatno će morati da promene mesto stanovanja ili da pronađu drugi posao.

Devica

Za mnoge Device dolazi vreme za mini putovanja i duga putovanja. Ovo će im prijati, a moguće je i značajno širenje znanja.

Vaga

Ovaj horoskopski znak će imati o čemu da razgovara sa članovima porodice i rodbinom. Malo su obeshrabreni jer su dobili vesti koje nisu očekivali. Period će biti povoljan za one koji žele da podignu vezu sa partnerom na viši nivo.

Škorpija

Škorpije će odbiti kompromise kako bi se u potpunosti posvetili razvoju vlastitih kreativnih sposobnosti. Počinju da osvajaju na više polja.

Strelac

Strelac će steći željenu nezavisnost i nastaviti odlučno da se kreće izabranim putem. Očekuje ih značajno povećanje prihoda i finansijska stabilnost.

Jarac

Jarčevi prolaze kroz veoma dobar period sa profesionalne tačke gledišta. Brz uspon u karijeri nije isključen.

Vodolija

Romantična sfera sve će više oduševljavati Vodolije. Njihov lični život će se konačno poboljšati i osećaće se mnogo srećnije.

Ribe

Ribe će morati intenzivno da rešavaju određena birokratska pitanja. Sredite dokumente i sve papire. Pazite šta potpisujete.

Izvor: Sensa

Izvor: Sensa