Nedeljni ljubavni horoskop od 8. do 15. novembra 2021. godine!

Ovan

Bliži se povoljna nedelja za romantične avanture. Zvezde su postavljene tako da Ovan može svaki posao da pretvori u odličan način za jačanje odnosa sa voljenom osobom. Zajedničko rešavanje problema koristiće onima koji se bore u vezi. Takođe je važno zapamtiti da će ljubomora postati glavni neprijatelj veze.

Bik

Početkom nedelje Bik će imati ljubavne probleme i nevolje. Noćna svetla će vam pomoći da prevaziđete sve prepreke u odnosima ili na putu ka novoj ljubavi. Biku je važno samo da veruje i da ne podleže emocijama. Treba verovati u sebe i češće tražiti ljubavni savet od onih koji su vam najbliži

Blizanci

Situacija ljubavi prema Blizancima može biti nestabilna. Astrolozi savetuju da proverite da li je na ljubavnom planu sve dobro. Da li je druga polovina gajila ljutnju, zar obećanja nisu ostala neispunjena? Ove nedelje morate da se oslobodite pritužbi i ptkrijete sve karte. Blizanci su promenljivi znaci zodijaka, a oproštaj vam može doneti mir.

Rak

Rakovi moraju biti oprezni prema ljutim i toksičnim ljudima. U ličnom životu počinje vreme promena. Ne brinite o sitnicama. Čak i ako ljubavne okolnosti ne idu u prilog Rakovima, uvek možete da napravite pauzu, budete u samoći. Počinje vreme kada možete slobodno da birate bez straha od posledica.

Lav

Glavni ljubavni zadatak Lavova ove nedelje biće pronalaženje ravnoteže između posla i odnosa. U vezi je važno biti pažljiviji prema osobi u blizini, pratiti njeno raspoloženje i izbegavati svađe. Pažnja i briga su neophodni za održavanje harmonije.

Devica

Astrolozi upozoravaju Devicu da se u njihovim životima može pojaviti ljubavna drama. Nije bitno ko je kriv i zašto je veza pukla. Glavna stvar je da još uvek postoji šansa da se spreče fatalni događaji. Device treba da pokažu mudrost i da nauče da upravljaju svojom energijom kako ne bi izgubile sreću u ljubavi.