Zabeležite u svom kalendaru - 11.11. je jedan od najsrećnijih dana u godini, kako tvrde numerolozi. Magičan niz 11-11 simbolizuje mudrost, duhovna buđenja i usklađivanje sa Univerzumom. Ovo je moćna prilika da nešto manifestujemo i ostvarimo, da se povežemo sa unutrašnjim ja i probudimo svoje kreativne potencijale. Mesec 11. novembra provodi dan u naprednoj Vodoliji - znaku koji je povoljno povezan sa našim nadama, željama i vizijama, pa je moguće da na ovaj dan napravite neke važne korake ka srećnoj budućnosti.

Prema astrokloškom gledištu, 11. novembar se nalazi na sredinu između mladog Meseca u Škorpiji 4. novembra i predstojećeg pomračenja punog Meseca u Biku, odnosno u lunarnoj fazi poznatoj kao prva četvrti Meseca. Takva energiju nam donosi priliku da postanemo iskreniji prema sebi, jasniji u svojim ciljevima i željama, da se još dublje povežemo sa svojom snagom. Dobra vest je što imamo priliku da pronađemo načine da prevaziđemo sve izazove koji nam stoje na putu.

Mesec će se poravnati sa Jupiterom, planetom sreće i obilja, što duboko poboljšava naš duhovni način razmišljanja i donosi dodatnu sreću. Ceo dan će donositi sjajne prilike za rast i blagoslove u našim životima, pa iskoristite ovu energije da podstaknete svoje namere. Bićemo opušteni, posvećeni sebi i aktivni u zoni magične manifestacje. Kako fantastično iskoristiti energiju čudesnog niza 11-11 može nam otkriti astrologija, a evo šta se poručuje vašem horoskopskom znaku.

U galeriji pročitajte horoskop i daznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi 11-11 - magija 11. novembra!

Sensa / Canva SUTRA JE MAGIČAN DAN 11.11 - SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Lav pronalazi srodnu dušu, a Devica manifestuje život kakav je sanjala!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa