Horoskop za vikend od 19. do 22. novembra 2021. godine! 

Ovan

Pun Mesec i pomračenje Meseca stavljaju vaše finansije pod mikroskop, tako da možete lako da pregledate šta funkcioniše, a šta ne. Ovo je vaša prilika da se pozabavite dugogodišnjim problemima i napravite neophodne promene. Umesto da se ljutite, iskoristite energiju iz sukoba između meseca i vaše vladajuće planete, Marsa, da napravite plan akcije koji će vas odvesti tamo gde želite da budete.

Bik

Između punog Meseca u vašem znaku i pomračenja Meseca, vaš osećaj sebe, ko ste i kako hodate svetom podložan je istraživanju i reviziji. Mesec u Blizancima u subotu se sukobljava sa vašom vladajućom planetom, Venerom, povećavajući vašu osetljivost i kreativnost. Trigon Meseca sa Jupiterom u nedelju mogao bi da donese finansijski blagoslov.

Blizanci

Ako je vaš san ispunjen ludim ciljevima i velikim uvidima u petak uveče. Pun Mesec u Biku i pomračenje Meseca prolaze kroz vašu dvanaestu kuću snova i duhovnosti. Potisnute podsvesne misli će verovatno biti otkrivene ovog vikenda, dajući vam priliku da ih promenite. Mesec u Blizancima donosi dašak udobnosti i sveže energije.

Rak

Pun Mesec u Biku i pomračenje u vašoj jedanaestoj kući pomaže da ispitate da određena prijateljstva i odnose. Svaka veza koju imate ili vas podiže ili vuče dole, tako da je važno da unapredite svoje odnose i uvide o njima s vremena na vreme. Kada Mesec pređe u Blizance donosi nam snove i uvide.

Lav

Vašu karijeru, uspeh i priznanje ističe pun Mesec u znaku Bika i pomračenje Meseca u petak. Ne potiskujte osećanja i ne skrivajte probleme. Zasucite rukave u vašem profesionalnom životu i fokusirajte se na stavri koje treba da se promene. Budite spremni da se pozabavite njima. Mesec u Blizancima koji osvetljava ostatak vikenda donosi zabavnu i ljubavnu vezu sa nekim od prijatelja.

Devica

Budite spremni da ispitate svoj odnos sa obrazovanjem i vašim stavovima. Mesec u znaku Bika i pomračenje Meseca prolaze kroz vašu devetu kuću. Biće vam data prilika da promenite bilo šta što vas ograničava u životu t, sputava vas ili vas drži zaglavljenim. Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor karijere, a sekstil između vaše vladajuće planete, Merkura i Plutona nagoveštava dobar uvid i moćnu transformaciju.