Mesec upravlja našim emocijama, pa će njegovo delimično pomračenje 19. novembra biti katalizator koji će ubrzati promene u našim životima. Očekuju nas iznenađenja- neočekivane stvari, iznenadna otkrića i šokantne informacije koje će izbiti na površinu. Ovo može da vas uplaši, jer malo ljudi voli promene, naročito ako su drastične. Ali ako ovo pomračenje shvatite kao priliku da se dese neke dobre stvari, bićete u boljoj poziciji da iskoristite njegovu moć.

 Budite sigurni, događaji koji se poklapaju sa pomračenjem Meseca nisu nužno loši. To je jedan od načina da vas univerzum brže pokrene ka pozitivnim stvarima koje su vam namenjene, a da biste to uradili, morate da očistite nered koji vam stoji na putu. Stvari će se vrlo brzo dešavati, ali i vaš napredak, čim vas pomračenje izbaci iz zone udobnosti. Uzmite pomračenje Meseca kao znak! Slušajte šta vam univerzum govori i vodite računa o sebi fizički i mentalno.

 Kako biste se što bolje pripremili za promene koje donosi delimično pomračenje Meseca, izgovarajte svakodnevno ovih 10 moćnih afirmacija.

  1. Pravim balans tako što otpuštam sve negativno a otvaram vrata života za nešto novo
  2. Biram da budem ono što jesam i odbijam sve što nisam
  3. Odustajem od onoga što mi nije potrebno i prihvatam ono što je neophodno
  4. Dok dajem ja takođe i primam.
  5. Ja sam glavni lik svoje životne priče i imam slobodu da je ispišem kako želim
  6. Opraštanje nije u zaboravljanju onoga što je bilo, već u prihvatanju budućnosti koja dolazi
  7. Radim sve što želim u pravo vreme
  8. Oslobađam se svega što me sputava
  9. Biću spremna da se razvijam u skladu s promenama koje će životne okolnosti od mene tražiti
  10. Kada sledim svoje srce, ja sam slobodna i svoja, spremna za sve što dolazi

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

 Izvor: Sensa