Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra 2021 godine!

Poslednja nedelja novembra donosi nove izazove za horoskopske znakove. Sada ne treba da brinete o neispunjenim željama i planovima, potrudite se da živite opuštenije i rasterećenije, fokusirajući se na ljubav i strast. Evo šta otkrivaju zvezde:

Merkur će 24. novembra ući u znak Strelca, što će kod Ovnova probuditi strast i nove želje. U narednom periodu svaki novi poduhvat koji budete preduzeli biće uspešan. Vreme je da se pozabavite tekućim stvarima i problemima kako biste rasterećni dočekali praznike.

Bik

Kao znak koji ne oprašta uvredu, potrudite se oko odnosa s drugima i ne vršite pritisak na njih. Provodite što više vremena sa svojim bliskim rođacima i osobama s kojima imaju dobar odnos i razumevanje. U ovom periodu naročito je važno da sve loše stvari ostavite u prošlosti i da se ne zadržavate na onome što je bilo. Okrenite se budućnosti.

Blizanci
Krajem meseca život će vam biti u znaku promena stoga budite spremni za njih. Morate ostati pozitivni i optimistični, šta god da se desi. Na tom putu biće vam potrebno mnogo energije i snage. Potrudite se da je pronađete u sebi. Za vikend vas očekuju prijatna iznenađenja.

U poslednjoj nedelji novembra očekuje vas sudbonosni susret sa osobom koja će vam otvoriti oči za ono što se dešava i učiniti vas mudrijima. Povoljan položaj zvezda pomoći će vam da se osećate bolje, da imate više vere u sebe i da shvatite kako trenutno ništa nije nemoguće uraditi i postići.

Lav

U ovom periodu ljubavna sfera postaje najvažnija za predstavnike ovog znaka. Astrolozi savetuju Lavove da trenutno ne analiziraju odnose s drugima i da nikome ne odaju svoje tajne. Ove nedelje postoji opasnost da naiđete na nekog ko neće biti iskren s vama. Naravno, zbog ovoga ne treba da se distancirate od ljudi, ali pazite kome poklanjate svoje poverenje jer nisu svi onakvi kakvi se predstavljaju.

Devica

Fokusirajte se na finansijsku sferu svog života- pokušajte da manje trošite, naročito na nepotrebne stvari i da promenite navike koje vam tanje budžet. Naporan rad će vam se sigurno isplatiti, samo budite strpljivi i uporni. Devicama će kraj novembra doneti mirniji period, bez neprijatnih iznenađenja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE