Početak nedelje biće izuzetno povoljan, ali će u nedelju 19. decembra Venera krenuti retrogradno, pa stručnjaci savetuju da se oslobodite svih stvari koje vam kradu energiju. Ovo će vam pomoći da ublažite promene i lakše podnesete početak obrnutog kretanja Venere.

Ovan

Činjenica je da će se ove nedelje zvezde i planete poređati tako da možete da savladate sve prepreke na putu ka svojim ciljevima. Posebno će biti važno da budete kreativni i da se ne osvrćete na prošlost. Uspeh neće doći odmah, ali će prvi rezultati svakako biti vidljivi.

Bik

Sada je najvažnije da se ne lažete i ne pokušavate da se zavaravate radeći jedno, a potajno želeći drugo. Biće vam potrebno mnogo snage da izdržite sve što vas čeka. Kupovina će vas razveseliti i napuniti energijom.

Blizanci

Bićete u dilemi oko jedne važne stvari, ali će nakon izbora puta sve biti lakše i jednostavnije. Krenite izabranim putem bez straha i samoprekora. Stižu vam bitne promene u životu

Rak

Nemojte govoriti drugima o svojim ciljevima za budućnost jer će uspeti samo oni koji ostanu tajnoviti, ne pričaju o ambicijama i rade u tišini. Astrolozi savetuju oprez u komunikaciji, naročito 13. i 19. decembra kako nehotice ne biste nekog povredili.

Lav

Prethodni period bio vam je veoma buran tako da je tokom ove nedelje najbolje da se odmarate, ne preterujet ni u čemu i radite samo prijatnije stvari. Moguće su svađe s partnerom i porodicom, stoga se pozabavite samokontrolom. Nemojte davati savete onima koji ih ne traže.

Devica

Ovo je savršena nedelja za flert, romantiku i provođenje vremena sa vašim partnerom, porodicom i prijateljima. Vrhunac pozitivne energije biće 13. decembar, jer će tada planete biti veoma aktivne i kreativne. Samo će poslednji dan u nedelji biti veoma težak jer Venera postaje retrogradna.

Vaga

Astrolozi napominju da će ova nedelja biti pomalo teška za vas jer ćete morati da prođete kroz neke manje nevolje u poslu i privatnom životu. To će vas izbaciti iz ravnoteže, pa se okružite pozitivnim i inspirativnim ljudima. Da biste postigli ciljeve, budite aktivniji i preduzimljiviji.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE