Planeta ljubavi Venera spojiće se sa Plutonom 11. decembra, a ova konjukcija donosi određene promene u svakodnevnom životu.

U astrologiji, konjunkcija nebeskih tela podrazumeva da dve planete zauzimaju isto mesto na zvezdanoj karti – nalaze se u istom znaku Zodijaka, u jednom stepenu i u jednom minutu. U ovom trenutku, planete rade zajedno, emitujući snažnu energiju. Ovaj aspekt utiče tako što nam pomaže da osvestimo koje stvari u životu treba da zadržimo, šta da otpustimo i učimo da živimo u svojoj pravoj svrhi i misiji.

Ovan

Nemojte se plašiti da kažete svom partneru šta mislite. Vreme je da se oslobodite tajnovitosti i kažete svojoj voljenoj osobi o svojim osećanjima i senzacijama. Predstojeće promene mogu biti od koristi za vezu.

Bik

Slobodno izađite iz svoje zone komfora i napravite prave izbore da biste postali mnogo srećniji. Ne plašite se šta drugi imaju da kažu. Vreme je da budete ono što jeste i pokažete svoje pravo ja.

Blizanci

Naučite da sebe stavite na prvo mesto i više vodite računa o sebi. Tokom konjunkcije Venere sa Plutonom, provedite značajnu količinu vremena u samoći, osluškujući svoje srce - kako biste dublje zaronili u svoj unutrašnji svet i shvatili šta vam je zaista potrebno da biste bili srećni.

Rak

Pokušajte da uspostavite zdrave granice u svom ličnom životu kako veza u kojoj ste trenutno ne bi postala zavisna i toksična. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom i uverite se da ste oboje na istoj strani.

Lav

Ostavite prošlost iza sebe i uživajte u sadašnjosti. Nalazite se u veoma dobroj fazi svog života, ali još niste u stanju da to vidite, jer još uvek patite od bolnih sećanja.

Devica

Iskoristite na pravi način neverovatnu moć da privučete prave ljude u svoj život. Ako ste slobodni, postoji odlična prilika da upoznate svoju srodnu dušu. Ako već imate romantičnu vezu, možete napraviti veliki korak ka njenom daljem razvoju.