Ljubav je glavna tema svake godine, za nju ne postoje ograničenja poput vremena i mesta. Horoskop otkriva da 2022. godina može mnogim znakovima doneti susret sa srodnom dušom i romansu iz snova. Ali sve zavisi od vas, odnosno da li ćete biti dovoljno hrabri da napravite korak i otvorite srce, i da prebrodite iskušenja koja dolaze. Ovo će biti godina, testiranja, rizika, ali i velikih romantičnih iznenađenja koja mogu preokrenuti tok života. Evo kojim horoskopskim parovima 2022. donosi više stabilnosti i iskrene ljubavi:

RIBE I ŠKORPIJE

2022. godina učiniće da vas energija vode još više preplavi i poveže. Ribe i Škorpije zajedno će se spustiti u neopisive dubine i stvoriti novu priču. Oni će izbegavati optužbe i promene, biće prihvaćeni takvi kakvi jesu. Vaša veza će biti toliko jaka da će čak i ljubomora nestati sa horizonta. Ovo je godina kada mogu da izgrade poverenje koje će trajati na duge staze. Ako još niste u braku, intenzivno ćete razmišljati o venčanju i zajedničkom životu, što vas može još više povezati. Prijatna energija kojom ćete zračiti kada ste zajedno jasno će poručivati - ovo je LJUBAV!

VODOLIJA I JARAC

2022. energija vazduha i zemlje biće savršeno integrisane u jednu zaokruženu celinu. Ovo je godina u kojoj vaša veza može postati opuštenija i istovremeno stabilnija. Najbolja odluka je zajednički potez koji će oživeti vezu i probuditi zadovoljstvo. Pošto će biti tako blisko povezani, mogu i da rade zajedno, jer će se savršeno nadopunjavati. Konačno ćete početi da razumete korake i poglede koji su vas možda razdvajali u prošlosti. Očekuju vas mali znaci pažnje koji će učiniti da jedno drugom postanete još važniji.

BIK I STRELAC

Za vas će godina biti spontana, puna strasti i zaljubljena. Uprkos činjenici da niko od vas nije navikao da previše pokazuje emocije, produbljivanje vam donosi još lepše ljubavne vibracije. Znaćete da razumeete jedno drugo i da smirite situaciju u konfliktu. Otkriće se i vaša nežnija strana, pa ćete imati divne trenutke koji će se pretvoriti u čarobne uspomene. Očekuju vas i pojačane strasti u krevetu, ali i dugo razgovori u kojima ćete uživati. Ovo je godina kada rešavate sve nesuglasice i nasmejano posmatrate zajedničku budućnost.

RAK I BIK

Pomalo neobična kombinacija vode i zemlje koja izgleda kao potpuna suprotnost, pokazaće se kao odlična u ljubavi tokom 2022. godine. Znaćete kako zajedno da se zabavite, savladate osetljivost Rak i ućutkate večito nezaustavljivu tvrdoglavost Bika. Poveziće vas zajednički hobiji, više vremena ćete provoditi kod kuće. Učićete jedni od drugih razne stvari, a zajedno ćete biti odličan tandem u kuhinji i kućnim poslovima. Imaćete spoznaju da ste dovoljni jedno drugom, pa ćete se maksimalno u 2022. posvetiti vašem odnosu.

Izvor: Sensa