Postoje osobe koje ne mogu tako lako i otvoreno da pokažu emocije, što zbog stidljivosti, lošeg samopouzdanja, nesigurnosti ili straha usled prethodnih loših iskustava. Međutim, dela govore puno više od reči, kao i svaki emotivan gest poručuje jače "volim te" nego ono koje ćemo izgovoriti u prolazu. Ljubav bez igrica, nežna i iskrena lako se može uočiti delima, pokretima, postupcima. Evo kojih 10 znakova pokazuju da vas muškarac ludo voli:

1. Poštuje vaše želje i potrebe - Muškarac koji želi da se dublje poveže sa vama pokušaće da razume kako se ponašate i razmišljate. Njega će zanimati sve vaše želje i pokušaće da podstakne njihovo ispunjenje koliko je u njegovoj moći. On ne zanemaruje vaše potrebe, već ih razume i podržava.

2. Uključuje vas u svoj svet - Ako je vaša veza skrivena, to svakako ne ukazuje na zdravu i čvrstu vezu. Čovek koji te voli želeće da budeš deo njegovog života. Upoznaćete njegovu porodicu i najbliže prijatelje, jer su to ljudi pored vas koji mu najviše znače. Želeće da vas uključi u sve sfere svog života i da aktivno učestvujete u njima.

3. Prihvata vas onakvim kakvi jeste - Ovo svakako važi za obe osobe u vezi. Bez međusobnog prihvatanja, odnos ne može uspeti. Jedina prava ljubav jeste kada vas neko prihvati kakvi jeste i ne želi da vas menja, voli vas sa svim vašim vrlinama i nedostacima. Podstiče vas na razvoj, ali neće od vas zahtevati da menjate svoje vrednosti, stavove, izgled, navike...

4. Pokazuje da je uvek uz vas - Često vam jasno daje do znanja da se možete osloniti na njega bez obzira na situaciju. Uz vas je i u lepim danima, i kada život donese tmurne oblake. Pomoći će da se razvedri, daće vam savet, pružiti utehu i janso dati do znanja da je vaša podrška.

5.Divni zajednički trenuci - Ovo je odnos koji se ne zasniva na rutini i monotoniji, već se gradi na zajedničkim trenucima zabave, smehai intimnosti. Svakim danom sve se više povezujete, a partner pkazuje da želi što više vremena da provodi sa vama. Muškarci će vam to pokazati na bezbroj različitih načina; od zagrljaja i poljubaca do neočekivanih sastanaka i vikend putovanja.

6. Razume dane kada su vam potrebni trenuci samo za sebe - Postoje dani i nedelje kada smo ludo zaljubljeni, i vreme kada želimo više samoće i slobode u vezi. Muškarac će biti svestan toga i dati vam prostor i slobodu koja će vam trebati. Oni će vas razumeti i podržati u tome. Kada nekoga volite, onda činite da se druga osoba oseća dobro, čak iako to remeti neke vaše planove.

7. Želi da sasluša vaše mišljenje - To ne znači da ćete ga menjati, već on želi da čuje vaše mišljenje, savet i kritiku. Vaš ugao posmatranja mu je jako važan, a sa tim pokazuje da vam veruje i da vas izuzetno ceni.

Navedeni znakovi ljubavoi nisu jedini, postoji još niz signala koji pokazuju snažnu vezu. Ali, ukoliko primećujete više od navedenih, moguće je da imate partnera koji prema vama gaji iskrene romantične emocije. Pored svih signala, ne zaboravite da će vam srce najbolje otkriti koliko ljubavi postoji.

Izvor: Sensa