Predstojeća nedelja, poslednja u januaru, donosi nam nove izazove i mogućnosti. Šta ćemo od toga iskoristiti, zavisi samo od nas, a evo šta predviđaju astrolozi od 24. do 30. januara 2022. godine

Ovan

Šetnja, komunikacija s dragim ljudima i stvari koje volite da radite pomoći će vam da se ispunite dobrom energijom. Samopouzdanje će vam pomoći da osvojite bilo koga i da savladate sve prepreke. Život vam ove nedelje može biti ispunjen brojnim događajima, a zvezde su vam više nego naklonjene.

Bik

Položaj planeta Bikovima donosi lepu nedelju. Vreme je odlično za sport, aktivnosti, putovanja, posao, kao i za brigu o svom zdravlju i ulaganja! Mislite na uspeh i na lepe stvari, tako će vam intelektualni zadaci i učenje biće mnogo lakši.

Blizanci

Astrolozi vam savetuju da provodite više vremena na otvorenom i da ne zaboravite na brigu o sebi: to će vam pomoći da svoju energiju održite na odgovarajućem nivou i mnogo brže i efikasnije postignete svoje ciljeve. Moguće je da će promene u položaju Merkura, zaštitnika vašeg znaka, 26. januara izazvati probleme.

Rak

Pokušajte da se ne mešate u živote rođaka i prijatelja. Čak i ako imate samo nameru da pomognete, bolje nemojte. Ako, pored posla, želite da radite još nešto, ali nemate više snage, uvrstite meditaciju u vašu svakodnevnu rutinu. Tako ćete ostati energični i motivisani.

Lav

U drugoj polovini nedelje sve može da vam krene naopako. Dajte sve od sebe da se uzdržite od uplitanja u tuđe stvari, čak iako osećate da treba zbog porodice ili prijateljskih odnosa. Takva intervencija naškodiće i vama i onome o kom pokušavate da pomognete. Bolje je da se fokusirate se na lične poslove i projekte.

Devica

Svaki od znakova zodijaka ima svoje životne principe , ali za Devicu sada je savršeno vreme da promeni prioritete, ciljeve i uverenja. Kao što znate, samo oni koji se trude mogu promeniti svoj život. Vi niste lenji, pa ćete u tome uspeti. Očekuje vas vreme uspunjeno radom, ljubavlju i srećom. Od 26. januara astrolozi vam savetuju da ne obavljate skupe kupovine.